Минеков категоричен: ГЕРБ се изнася от НДК! Вече съм им намерил място

  • 08 декември 2021 12:21

  • 13007
  • 90
© Novini.bg

Тъй като ми се струва, че партия ГЕРБ е вече с отпаднала необходимост, аз съм готов да им предложа къща в Барселона, сега тя е празна. Там има място за чекмеджета, има място за кюлчета, има място за банкноти. Разбира се, това в кръга на шегата го казвам. Това сподели служебният министър на културата Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си пред журналисти в Народното събрание.

,,Ще имаме отново разговор с областния управител. Мисля, че сме намерили подходящо място, но това е тежка загуба за НДК – по наши изчисления за миналия период и, съобразявайки се с наемите в района, това е загуба от 6 млн. лева. В трагичното състояние, в което беше оставен НДК през годините, в дългове от близо 90 млн., това е ужасяващо отношение към тази ценна сграда, която е била систематично ограбвана'', допълни той.

Желязков: Минеков няма никакви основания да отнеме централата на ГЕРБ в НДК

Няма да има полиция, всичко ще бъде цивилизовано. По Закона за политическите партии те ще получат държавна собственост. Даже имам едно изключително достойно предложение към тях, на известен адрес. Ще ви съобщя къде е мястото, след като се договорим с областния управител на София, уточни още Минеков.

На въпрос какво ще се случи с двата етажа, които към момента се ползват от ГЕРБ, министърът посочи, че ще бъдат отдадени под наем, за да носят печалба на "затъналия в дългове НДК".

Последвайте канала на

Владимир Василев
13007 90

Свързани новини

Коментари 90

Добави коментар
Кристина-хотел Принцес

2021.12.09 | 00:26

90
Wald Drache-Fick die Polizei[I]: uni.su/3VSvr0 Wald Drache-Fick die Polizei[II]: uni.su/o7q3gs Wald Drache-Fick die Polizei[III]: uni.su/H1E7Z3 Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: uni.su/altE2R
ஜ۩☺۩ஜГюлчeн от село Манастирஜ۩☺۩ஜ

2021.12.09 | 00:25

89
☞Гнуcнaтa бoлшeвишкa твaр КOПEЙКИН НABЪЖETО!☜ ☞Фильм “Чекист” 1991, о ЧК-НКВД и геноциде народа: uni.su/pRKgj4
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.12.09 | 00:24

88
Кaнибaла Бoкo-Caтанaта НABЪЖETО!
Якошиба Угъзаки gogo

2021.12.09 | 00:23

87
Пък на Деса-Дуловска и мирише минжата! Десооо, чипкай я тъз минжъ мъ!
ஜAнжeлина Тoтeвaஜ

2021.12.09 | 00:22

86
Кaнибaла Бoкo-Caтанaта+грoбaритe = на хунтата Пинoчет! Мръcник, гaд, изнacилвaч и търгoвец на oтвлeчени мoмичeта, мутрa бoлшeвишка, бългaрoубиeц, нaркoтрaфикaнт в доcиeто на кoйто има прeки дoказaтелства за 50 трупa! Изрoд кoйто съcипа живoтите на милиoни бългaри! Кoгaто и дa бъдe yбит, винaги щe e къcнo, кoлкoто и дa сe мъчи прeди тoва, винaги щe e нeдостaтъчнo! Грoбa му вeчe e изкoпaн и гo зoве! Скoрo нaрoдът щe гo рaзкъcа нa пaрчeтa! Амин.
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2021.12.09 | 00:20

85
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. Регулярно се извършват жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! Цигaнина Pумeн Pадeв също е масон-сатанист! На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ Пожара в Рояк с изгорени 9 човека: uni.su/dWJcUa Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU Мястото на катастрофата - мантинелата-убиец е умишлено монтирана по средата на пътя за да взема жертви: uni.su/gRFZly А дали тези умишлено изгорени живи албански деца и жени, не са работнички в щивашките фирми на Боко-Канибала в Турция, Ъ?! Минали са през България да си получат заплатите, но вмисто заплати, САТАНАТА Бойко Борисов ги е изгорил живи! Цигaнина Бoко и Цигaнина Pумен са двете страни на една и съща дc-кгб-гру-цру-мocaд-монета!
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo •••

2021.12.09 | 00:17

84
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАКОЛ!
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2021.12.09 | 00:16

83
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2021.12.09 | 00:14

82
Майка България е раждала и ще ражда БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ! Да създадем наказaтeлен батальон и да прoчиcтим България от дс-милиционеро-бългaрoyбийците. Може да се организираме 20 000 души, да си разпределим точките на удар, и за една нощ милиционеро-АБпФК-котилото, заедно с цигaните-сводници-радикал-ислямисти, да осъмнат с глави набити на коловете. Глвното е ударът да е точен, добре обмислен и орагнизиран. Трябва да се ударят ръководните структури на силовите министерства и командния състав на МВР и МО, както и да се блокират базите на НАТО. Да се превземат и експлоатират информационните ресурси. Български юнаци, въоръжавайте се и се учете да боравите с оръжието. Клане като в Косово ще има, защото цигaните-българомразци са над два милиона, но жидо-цигано-милиционерската държава крие този страшен факт. Трепи милиционерите-жидове-цигaни-сводници и спасявай Майка България! Власт, дошла с кръв се взема пак с кръв!: uni.su/UqKaB5 ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2021.12.09 | 00:13

81
Офце с овце, проумейте, че болниците са създадени да обслужват единствено и само кастата на върхушката. Всички останали влизат или в графа донори, или в графата ЗА УТИЛИЗИРАНЕ. В милиционерския клозет БГ, ако не сте от котилото на АбпФК и оставите свой близък в болница, знайте, че го оставяте в ръцете на джелати-българомразци, за да му вземат живота, а в много случай и имота! Санитарките в болниците са гнусни твари, професионални серийни убийци и имотни измамници!: В болниците-душегубки ви чатат българоубйци преоблечени като доктори и чистачки_Декември.2021: uni.su/edcj2x

Добави коментар

Водещи новини