Калина Константинова от ПП разкри за какъв пост в правителството е номинирана

  • 08 декември 2021 11:46

  • 2936
  • 2
©

На финалната права сме преди подписването на коалиционното споразумение. Към момента не мога да кажа имена на министри, защото коалиционното споразумение все още не е финализирано. Когато това се случи, ще отправим покана към всяка една от партиите да направи своите номинации за конкретен пост.

Това заяви в кулоарите на парламента Калина Константинова от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" по повод продължаващите преговори за формиране на редовно правителство. 

Кирил Петков: Най-вероятно утре или вдругиден сме готови да вземем мандата

"Да. Аз съм кандидатът на ПП за поста вицепремиер. Нека да изчакаме коалиционното споразумение да се подпише и тогава да коментираме. Става въпрос за вицепремиер на ефективно управление. Това е дигитална трансформация на държавната администрация. Надявам се до броени дни да бъде подписано коалиционното споразумение. Останали са съвсем малки детайли и финални щрихи. Вече споразумението не е в ръцете на експертите, а в ръцете на самите политически партии. Не съм сигурна как точно ще протече процеса по подписване на коалиционното споразумение", добави тя. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2936 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Демократ

2021.12.09 | 10:40

2
Къде сме тръгнали с комунисти правителство да правим???
Смях :)

2021.12.08 | 12:35

1
Ка.линка ще е ка.линка :)

Добави коментар

Водещи новини