Каримански: Трябва да предложим на обществото промяна

  • 03 декември 2021 10:05

  • 518
  • 4
© Novini.bg

Има три основни принципи в човешкия живот – първият е, че повечето хора са разнообразни. Ние трябва да намираме общия път в богатството, което носят душите и интелектът ни. Точно в тази зала, в която се коват законите, бих искал да покажем сговор и трудолюбие. Това каза Любомир Каримански в декларация от името на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" по време на първото заседание на 47-то Народно събрание.

Втрият принцип е любознателността. Необходимостта от възраждане и обновление е повече от жадувана. Съчетанието на знание и морални ценности може да доведе до намаляване на корупцията и да донесе истинската свобода на хората в България. Важно е да достигнем до ефективно управление на знанията. Знанието е уникален ресурс, заяви той.

Третият принцип е свързан с развитието на творческото начало на всеки един от нас. Нека впрегнем цялата си креативност, съзидателната си мощ и да предложим на обществото промяна. Едва ли има нещо по-трудно от това да променяш старите порядки и да осъществиш реформи. Повечето от неприятелите на реформите са тези, които са облагодетелствани от старите порядки, разполагайки се удобно в зоната на комфорта си. Всички граждани, които искаме нововъведения, трябва да сме денонощно будни, защото винаги, когато на противниците на реформите се удава случай да нападат, те ще го направят, подчерта Каримански.

Депутатите положиха клетва. Силви Кирилов откри заседанието на 47-ото НС с думите: Вярвам в младите

Мисля, че е настъпил моментът, в който хората с достойно поведение, знания и опит е необходимо да запретнат ръкави в полза на хората. Необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да действаме и да правим нещата да се случват. Необходимо е да спрем да поставяме гордостта си пред напредъка, посочи той.

ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство и парламентът да работи през целия си мандат. Ние ще спазваме трите принципа на човешкия живот и хората в България да живеят пълноценно. Няма нищо по-важно от човечността, завърши Любомир Каримански.

Константин Тодоров
518 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Стефан

2021.12.03 | 12:56

4
СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ БЕ НЕЗАДОВОЛЕН.
Izbori@ do dupka.com

2021.12.03 | 12:09

3
Bla , bla ,bla
nn

2021.12.03 | 10:52

2
tozi oligofren napravi nai glupavoto izkazvane vav parlamenta lici si tce mu e shef seliakat slavco.
Краси

2021.12.03 | 10:44

1
Не промяна а референдум

Добави коментар

Водещи новини