Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Румен Радев

  • 30 ноември 2021 17:43

  • 5289
  • 10
Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Румен Радев
© Булфото (архив)

Ще се кандидатирам за председател на партията, защото мисля, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може много повече. Тези избори показаха, че трябва да има промяна. Трябва да има ново лице, което нашите избиратели заслужават – не на непрекъснати скандали. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Ще участвам в процедура по пряк избор, в друга процедура няма да участвам, заяви той.

Не е вярно, че съм привърженик на Истанбулската конвенция, вярно е, че съм настоявал да не бъде тази тема знамето на нашата партия, защото смятам, че автентична партия като БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има далеч по-важни теми, с които да се заемем в страна, раздирана от бедност. Вярно е, че съм настоявал да не се крием зад измислени теми, когато трябва да се борим с истинските. Джендър манията да се бориш с измислени проблеми, когато истинските са бедността и корупцията, 3 г. играеше ролята на димка, посочи социалистът.

Попитан верни ли са появилите се в публичното пространство твърдения, че зад кандидатурата му за председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е стои президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Зарков каза: "Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на кандидат. Че ще има хейт и тролски конспирации, не ме учудва. Това не вреди на мен, това вреди на общата обстановка, в която трябва да се проведе този нов избор. Трябва да покажем, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е само скандали между водещите лица, а е нещо много по-дълбоко и много по-полезно".

Крум Зарков: Ролята на БСП не е да бъде незаобиколим фактор, а да бъде факторът

Той поясни, че не знае дали формулата на разпределение на министерските постове вече е договорена.

Не трябва да забравяме уроците от предишни коалиции. В най-деликатната част на разговора за подписването на коалиционно споразумение не бива да се подхожда така, все едно всяко министерство е феодално владение на някоя от партиите. Трябва да се подхожда така, че мнозинството да запази облика на партиите, но да функционира заедно, а не да разпарчетосва властта. Това е въпрос на обща атмосфера и на разбирателство. Трябва да имаме разбирането, че тръгваме да гоним общи цели и това да се подразбира от общите решения. Обратното ще породи конфликти и в самата коалиция, и скандали навън, подчерта Крум Зарков Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е син на журналистката Ана Заркова и на д-р Господин.

Това правителство трябва да се случи и да поеме от този дух на отборни действия, който го има в последните 5-6 месеца, добави социалистът.

В отговор на въпрос той каза, че не би поел министерски пост в евентуалното коалиционно правителство. Посветил съм се на задачата да изпълнявам парламентарна дейност, а в личен план съм се концентрирал в установяването на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като автентична, лява, модерна партия, заяви Зарков.

Константин Тодоров
5289 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ВАСИЛЕВ

2021.12.03 | 10:20

10
Ти не си джендър,а обикновен педераст.
Гост

2021.11.30 | 21:20

9
Тъп прост комунист
Бугарин

2021.11.30 | 18:24

3
Педрас
ббб

2021.11.30 | 20:14

8
да и то гнусен и продажен

2021.11.30 | 19:15

7
Бая гербави трольольота тролят за Нинова :)
Ясно е!

2021.11.30 | 19:11

6
Чист педал си и кандидат на Гергов :)
Ние

2021.11.30 | 18:58

5
Значи си скрит джендър

2021.11.30 | 18:51

4
Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Румен Радев. КАКЪВ Е ТОВЯТ ПОл и полът на румен радев? определи се като джендър!!!
Българин

2021.11.30 | 17:55

1
Чест му прави на Крумчо, че си призна, че е джендър. И в тази връзка той е най-подходящ за лидер на БСП.
gogo

2021.11.30 | 18:04

2
Povra6ta mi se ot 4erveni kreteni

Добави коментар

Водещи новини