Борисов: Можеше да има стабилно управление между партиите на промяната и ГЕРБ-СДС

  • 27 ноември 2021 12:57

  • 4116
  • 116
© Фейсбук

"Над 70% не са излезли да гласуват. Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС."

Това заяви бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на конференция на младежката организация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Арбанаси.

Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в понеделник после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали - това е трик, коментира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

От "Дондуков" 2 разясниха позицията на Румен Радев за Крим

Според него „Хемус“ десетилетия няма да бъде пусната.

"Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север", коментира Борисов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4116 116

Свързани новини

Коментари 116

Добави коментар
Иван

2021.12.08 | 10:49

116
Можеше, но не ти ли прави впечатлиние, че никой не иска да управлява със теб?
Абе, Боко!

2021.12.08 | 10:12

115
Остави ги да се мъчат бе, да страдат!
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2021.11.27 | 23:27

103
ТОЯ ПРЕДОБРЯ СЪС СТОКАТА.
Кой тва бе?

2021.12.08 | 10:12

114
Славуцка ли?
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2021.11.28 | 22:41

110
Песоглавец Колабър, Майка България е раждала и ще ражда БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ! Да създадем наказaтeлен батальон и да прoчиcтим България от дс-милиционеро-бългaрoyбийците. Може да се организираме 20 000 души, да си разпределим точките на удар, и за една нощ милиционеро-АБпФК-котилото, заедно с цигaните-сводници-радикал-ислямисти, да осъмнат с глави набити на коловете. Глвното е ударът да е точен , добре обмислен и орагнизиран. Трябва да се ударят ръководните структури на силовите министерства и командния състав на МВР и МО, както и да се блокират базите на НАТО. Да се превземат и експлоатират информационните ресурси. Български юнаци, въоръжавайте се и се учете да боравите с оръжието. Клане като в Косово ще има, защото цигaните-българомразци са над два милиона, но жидо-цигано-милиционерската държава крие този страшен факт. Трепи милиционерите-жидове-цигaни-сводници и спасявай Майка България! Власт, дошла с кръв се взема пак с кръв!: uni.su/UqKaB5 ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.11.30 | 17:05

113
НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА РАЗКРИЕМ ТАЙНИТЕ,КОИТО КРИЯТ И ЗАРАДИ КОИТО СЕ СЪБИРАТ ПО ТЪМНА ДОБА? ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!!!
Чудомир

2021.11.28 | 23:07

111
Лайнояд и шаламундерник!!!!!!!
GERB

2021.11.29 | 06:11

112
Zaedno sme po-silni sre6to 4ervenite maimuni.
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.11.28 | 15:55

108
ЗНАМ ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАТ ВСИЧКИ ЧИФУТИ КАТО БОКО И ТЕХНИТЕ СЛУГИ.НО СА НУЖНИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ-ПО ПОТЕКЛО И ДУША.ИМА ЛИ?
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.11.28 | 16:03

109
НАЙ-ДОБРАТА ПРИЧИНА ДА СЕ ЖИВЕЕ ЖИВОТА Е СВОБОДАТА !!!
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp

2021.11.28 | 13:08

107
Огнено ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ планирано и извършено от сатанистката върхушка! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo ••• до gоgo

2021.11.28 | 12:57

106
☻☺Две овце, черна и бяла си говорят в дc-милициoнeрския клoзет-БГ. ☻Черната току-що пробудила се овца казва на бялата: 卐– Да знаеш, че тези дc-милициoнески гaдoве от АБпФК-котилото, ни хранят само за да ни доят, стригът, и накрая да ни теглят ножа, да ни направят на суджуци, и да ни изядат! ☺Бялата ЗОМБИ-СОЦ-ОВЦА и отговаря: ☭– Ех и ти ТЪПА ОВЦА с ОВЦА, с твоите конспиративни теории, вече цялото стадо БЛЕЕ срещу теб, пии си хапчетата МЪ!
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp

2021.11.28 | 12:23

105
Огнено ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ планирано и извършено от сатанистката върхушка! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено в изгорелия преди дни автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
gogo

2021.11.28 | 06:13

104
4eta samo prostotii tuka

Добави коментар

Водещи новини