Продължават преговорите за бъдещ коалиционен кабинет

  • 24 ноември 2021 07:08

  • 2050
  • 21
Продължават преговорите за бъдещ коалиционен кабинет
©

Продължават преговорите на партията на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на  „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ за бъдещо коалиционно правителство.

Тази сряда се очаква да бъдат обсъдени секторите "Земеделие", "Образование", "Електронно правителство" и "Здравеопазване".

Преговорите започнаха във вторник с минута мълчание. Експертните екипи обсъдиха темите „Икономика“, „Енергетика“, „Правосъдие“ и „Транспорт“.

Започнаха преговорите за съставяне на нов кабинет, Кирил Петков изключително доволен от диалога по темата "Икономика"

Ядрената енергетика вдигна градуса на напрежението между преговарящите за нов кабинет

Разговорите ще продължат до събота по 18 преговорни глави и се водят от експертни екипи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2050 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2021.11.24 | 15:01

21
+Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните 4

2021.11.24 | 15:01

20
+++КИРО ПАПУРА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП КОЙТ0- С АВЕРЪТ СИ ОБИРА ПРЕЗ 1991Г ЗАВОД ЕЛЕКТРОНИКА И ОТМЪКВАТ 187МЛН ДОЛАРА В АВСТРИЯ И ПО-КЪСНО В КАНАДА; АЧО ФАЛИТА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП, РАБОТИЛ В МВР А ПО-КЪСНО КАТО НАДЗОРНИК ПРИКРИЛ МИЛИОННИТЕ ДАЛАВЕРИ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛА МАРИЦА; МУНЧО КРАДЕВ – БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ЗАВЪРШИЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВНВУ ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАЛ В СССР С НАБЛЮДАВАЩ ГЕН. ОТ КГБ РЕШЕТНИКОВ, ПРИКРИТ ПУТИНИСТ, КРАЙНО ОПАСЕН ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС; ОТПАДНАЛИТЕ ОТ КЛАСАЦИЯТА – КЮСТЕНДИЛСКАТА ЧОЧАРКА, ПРЕДЛОЖИЛА ПРЕЗ 2013Г. ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, СНИМАНА МНОГОКРАТНО В ПОКОИТЕ НА ЧЕРЕПА; БАБАКЯН, БАЩАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ..ПИШМАН-АДВ. ХАДЖИГЕЙОВ – ОТЯВЛЕН ЗАЩИТНИК НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, С ТЕСНИ НЕФОРМАЛНИ ВРЪЗКИ С ГЕЙ-ОБЩНОСТТА, АДВОКАТ НА ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТНАТА КМЕТИЦА ХВАНАТА С ПОДКУП ОТ 70000ЕВРО; МРАВОЯДА – СИН НА АКТИВИСТКА ОТ БКП, ОТГОВАРЯЩА ПО ЛИНИЯ НА ДС ЗА ДОГАН, БИВШ МИН. ОТ ГЕРБ, УВОЛНЯВАН НАВСЯКЪДЕ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И Т.Н. И Т.Н.

2021.11.24 | 15:00

19
+Нова бактериална инфекция се появи сред протестърските партии - Ачо Крадеца и Киро Бактерията "Продължаваме поДмяната"- първата жертва на бактериалната инфекция е отровните мутри на Мая, които са аут от НС. Да видим бактериалната инфекция, водеща до млечно-кисели ферментации, колко ще убие от останалия тату чалга ДеБълен протестърски вот и от партизаните на Нинова. Между другото очакваме фалшивата декларация за канадското гражданство на Киро КанадецО, която го праща до 3 години в затвор! Но мисирките не питат Киро за тази нагла измама!

2021.11.24 | 15:00

18
Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВo СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

2021.11.24 | 14:59

17
След решението на Конституционния съд има само две възможни хипотези за Радев! 1. Знаел е за двойното гражданство на К. Петков и въпреки това престъпно го е назначил за министър, нарушавайки Конституцията и законите на страната. /най-вероятна хипотеза/ 2. Проявил е престъпна небрежност и въпреки, че е могъл, не е извършил необходимата обстоятелствена проверка за гражданския статут на Петков! И в двата случая не е за президентството, а за затвора!

2021.11.24 | 14:51

16
На машина „Продължаваме промяната“ получават 103 гласа, а в протокола, който е подписани от всички, пише 23. Това са 80 гласа, които са фантоми. Да кажем, че това е само в тази секция, но не е. Има и още – в друга столична секция в броенето на контролните разписки резултатът на ПП е нула, но машинката е отчела 80 гласа. В трета софийската секция , са преброени 25 контролни талона за „Продължаваме промяната“, а на машинката са 85
Умник Гюро

2021.11.24 | 11:34

15
Промяната: нео-комунисти - глобалисти делят баницата с дърти комунисти от БКП/БСП, с боядисани комунисти и ДС-ченгета от Демократична България и шутовете-чалгаджии на борците и Мултигруп от ИТН. Български народе, този път те прецакаха 2 пъти, тъй като и президентът е от тази смрадлива баница. Честита промяна.
Джон

2021.11.24 | 11:23

14
кире Слепото и асен Манджата обсъждат здравеопазване ябаааааааа
Умник Гюро

2021.11.24 | 11:01

13
Може ли Кирил Петков да обясни за съвместните си компании с Майкъл Карш и за зависимостите си от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.
Българин

2021.11.24 | 10:14

12
До сега само най-демократичните държави подравиха другарЕ радефф за изборната победа - Пияна Просия на П.уткин, Беларус на Лукашенко и Северна Македония.Чакат се поздравите на мадуро и ким чен ун!

Добави коментар

Водещи новини