Още един депутат от ГЕРБ се отказва от мястото си в НС

  • 23 ноември 2021 16:53

  • 7912
  • 4
Още един депутат от ГЕРБ се отказва от мястото си в НС
© Булфото архив

Областният координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров днес официално обяви, че се отказва от депутатския си мандат и неговото място заема Ивелин Статев - бивш областен управител на Силистра.

Според Тодоров, силистренската структура на партията е най-добре представяща се в Североизтока - на парламентарните избори на 4 април е била първа, а на изборите на 11 юли и на 14 ноември - втора политическа сила в Силистренска област.

Борисов отново няма да е депутат

Тодор Тодоров определи управлението на ГЕРБ като успешно. Според него, само инвестираните средства по постановления на Министерския съвет в Силистренско надхвърлят 27 милиона лева от 2016-а до 2020 година.

"Даваните средства за региона по линия на Министерския съвет са благодарение на добрите резултати на местно ниво, на комуникацията между местната и държавна власти, която винаги е била на висота", подчерта Тодор Тодоров, цитиран от БТА.

Според приемника на Тодоров на депутатското място Ивелин Статев, негов приоритет е работата за осигуряване на стратегически инвеститор за региона. Статев постави акцент и върху пряката работа с местните власти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7912 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пунта Мара

2021.11.24 | 09:08

4
И,този РАЗБРАЛ,що е ТО ОПГ"герб"!!! По-добре КЪСНО,отколкото НИКОГА!!!
Гуньо

2021.11.24 | 03:15

3
А СЕГА ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА: ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

2021.11.23 | 19:13

1
До сега всеки месец Кирчо ментата и Ачо Лъжата заедно с диктатора - комунист Румен Радев теглят по половин милиард заем( досега 3.5 млрд) резултата е че нито на лекарите са вдигнали заплатите, нито на учителите, нито на бизнеса са помогнали със средства ...къде отиват тези пари...по сметки на Черепа и Цветан Василев режисьорите, които стоят зад Румен Радев!!!!!
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2021.11.23 | 20:13

2
ПО ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ СЕ ОКАЗА, ЧЕ КРАДЕЦЪТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ БИЛ ЕМИТИРАЛ ПЕТ МИЛИАРДА ДЪЛГ КЪМ БЮДЖЕТА ЗА 2021 И СЕГА ТЕ ТЕГЛЯТ ТОЧНО ТОЗИ ДЪЛГ.

Добави коментар

Водещи новини