Борисов за инцидента на "Струма" и пожара в с. Рояк: Черни 24 часа за България! 

  • 23 ноември 2021 09:02

  • 10917
  • 49
Борисов за инцидента на "Струма" и пожара в с. Рояк: Черни 24 часа за България! 
© Булфото (архив)

Черни 24 часа за България! 

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 136

9 души починаха при пожар в село Рояк.

45 души загинаха при автобусна катастрофа на АМ "Струма"

45 граждани на Северна Македония загубиха живота си в пламнал автобус и катастрофа на магистрала “Струма”.

254 жертви от Ковид 19. Съболезнования на близките им. Бог да прости всички!, написа във "Фейсбук" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 136
Радина Лазарова
10917 49

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 49

Добави коментар
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.11.24 | 03:51

49
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☠Църква Свидетели на Путин☠

2021.11.24 | 03:50

48
Канибала-Болшевик Боко-Българоубиеца, Сатаната от УБО Цветан Цветанов, Безродника Румен-Продайбългаров, Циганина-Костов и Доган-Сопола, помака-българомразец Сюлейман Паси-Юдейски, жида Сергей-Съселов-Херсонски, и пoмaка-aгeнт Виктoр - Пeтър-Рaшид Стoянов, въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА в цигано-кремълско-козяшката Губерния-Милиционеро-Концлагеристан-БГ! Камбаната отдавна бие за вас, българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
♥Гюлчeн oт сeлo Maнacтир♥

2021.11.24 | 03:47

47
Дизел не се пали от искра, още по-малко и през нощта при ниски температури не! Маршрутът от Турция за Македония е много странен! Деца на път в чужбина по това време на седмицата и на годината, а не в училище! Огнената бомба е избухнала вътре в автобуса, защото отвън и пластмасовите задни светлини и гумите са невредими, теорията за искрата от мантинелата е глупост. Очевадно е, че всичко е умишлено, въпросът е дали е с цел обир и отвличане на секс-робини, или е огнено жидовско жертвоприношение! Жидовете от MOCAД ли принесоха в жертва албанските деца и жени на Молох?!
Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2021.11.24 | 03:46

46
☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
Бaй Пeтър нaдзирaтеля от Зaтвoра в Пaнкрaц

2021.11.24 | 03:45

45
Боко-Българоубиеца е лицемер двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен да същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.
Кристина-хотел Принцес

2021.11.24 | 03:44

44
Много странно, 3 огнени взрива за един ден в България, Турция и Сърбия!
Червена шапчица АРМАТКА

2021.11.24 | 03:43

43
Ние БУДНИТЕ БЪЛГАРИ знаем, че отбивките, кръстовищата и даже храсталаците около пътищата в милиционерския клозет-БГ, са разпределини между полицаите-сводници-бандити. Обикновено пътните отбивки са извън пътя и не създават проблеми, но за най-наглите милиционерски копелета-сводници, се правят отбивки даже и на самото пътно платно, заграждайки участъка с мантинела-убиец, каквато е тази изкуствено създадена отбивка! България няма да се оправи, докато милиционерското-АбпФК-котило не бъде изтрепано ДОКРАК и Боко-Българоубиеца не бъде набит НАКОЛ! Който не разбира тази проста истина, е тъпа санирана и зомбирана БГ-ОВЦА, ТЪПА ОВЦА, ОВЦА С ОФЦА!
Юлиана

2021.11.24 | 03:42

42
Този участък с мантинелата по срадата на пътя и паркинга за милиционери-сводници и проститутки е в екплоатация над 20 години! Що не кажете за стотиците катастрофи с автобуси, камиони и леки коли, станали около паркинга, заради мантинелата по средата и входа към паркинга ве мафиози-сводници-българоубийци!
Гюлчен

2021.11.24 | 03:42

41
Мантинелата по средата на пътя и монтирана по искане на милиционерите-сводници, за да могат да се позиционират те и проститутките им там, ясно като бял ден! Да се издири пътния инженер и да се обеси заедно с целият му род! Пътните полицаи-сводници да се трепят безмилостно навсякъде където бъдат видяни! Боко-Канибала да бъде одран жив! Трепане на милиционеро-сводническата пасмина муй майката, всичко друго е ташак!
†Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанас

2021.11.24 | 03:41

40
Нищо случайно няма Тук на този свят. Нищо случайно. Това са жертвоприношения от сатанинската върхушка, с които се отблагодаряват на своя господар Звяра! На 11 август 1995 година 13 войници и един офицер загинаха в горящ камион на Околовръстното шосе в София: uni.su/r1MSYQ Пожара в Рояк с изгорени 9 човека: uni.su/dWJcUa Бомбения Холокост над Дрезден, където от напалмовите бомби целият град се превръща в огнен факел горящ с температура 1600 градуса по целзий: uni.su/57YGVU Мястото на катастрофата - мантинелата-убиец е умишлено монтирана по средата на пътя за да взема жертви: uni.su/gRFZly

Добави коментар

Водещи новини