ВМРО пита Кацаров: Ще изисквате ли зелен сертификат или тестове от народните представители?

  • 22 ноември 2021 14:19

  • 6494
  • 7
ВМРО пита Кацаров: Ще изисквате ли зелен сертификат или тестове от народните представители?
© вмр

Три въпроса отправя членът на националното ръководство на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – БНД Александър Сиди към министъра на здравеопазването Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа

Поводът е предстоящото свикване на 47-ото Народно събрание, в което има цяла група депутати, които изградиха кампанията си върху антиваксърската теза, отричат маските и всички наложени мерки срещу Ковид-19 и са категорично против зеления сертификат.

От "Възраждане" обявиха приоритетите си за управлението на България и обявиха: Ще върнем нормалността и независимостта на България

От друга страна зелен сертификат или отрицателен тест са задължителни за хората, работещи в МОЛ-овете, за медицинските работници, за персонала в заведенията. С какво народните представители се различават от всички други работещи българи, ако за тях тези мерки не важат. И не на последно място носенето на маски на закрито е задължително за всички. Как министър Кацаров ще гарантира спазването на тази мярка от антиваксърската група в парламента, след като той самият наруши заповедта си на няколко пъти, пита още Сиди в изпратеното до министъра писмо. 

Текст на писмото:

До Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има, министър на здравеопазването

ПИТАНЕ

от Александър Сиди – член на националното ръководство на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – БНД

Уважаеми г-н Кацаров,

Във връзка с предстоящото свикване на 47-ото Народно събрание на Р България отправям към Вас следните въпроси:

За влизане в сградата на парламента ще бъде ли изискван зелен сертификат от бъдещите народни представители?

Тъй като въведохте задължително тестване два пъти седмично на учениците, за да учат присъствено, възнамерявате ли да въведете такава мярка и за народните представители?

Носенето на маски на закрито, което е задължително за всички българи, ще бъде ли задължителна мярка и за бъдещите народни представители?

Отправям тези три конкретни въпроса към Вас, тъй като в Народното събрание бяха избрани 13 депутати, които изградиха своята предизборна кампания на антиваксърската теза, категорично са против зеления сертификат, отричат носенето на маски и не приемат никакви мерки, ограничаващи социалния и икономическия живот в държавата. Какво ще предприемете спрямо тях?

Зеленият сертификат или наличието на отрицателен тест са задължителни за хората, които работят в МОЛ-овете, заведенията, фитнесите и др. Каква е логигиката те да не са задължителни за хората, които реално ще управляват държавата и с какво сградата на парламента е по-различна като работно място от всички останали затворени центрове, в които работят хора?

Вдигат заплатите на учителите, ако COVID тестовете останат?

От друга страна въпросът с носенето на маски в парламента ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа сме Ви го задавали и лично на Вас, тъй като Вие самият няколко пъти си позволихте да нарушите собствената си заповед и да стоите вътре без маска. Как ще гарантирате залъжителното носене на маски от народните представители в сградата на парламента?

По отношение на тестовете логиката на въпроса е следната: 240 народни представители се събират четири дни седмично, след което тръгват по избирателните си райони в цялата страна. Как ще гарантирате живота и здравето на сънародниците ни, ако тези хора не бъдат тествани в началото и в края на работната им седмица? Нека и за тях важат правилата, които важат за децата ни. Така е справедливо, поне според мен.
 

Радина Лазарова
6494 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Драго

2021.11.22 | 18:52

7
Последния се смее най-добре!
Great

2021.11.22 | 17:07

6
Не му е лесна работата на Стойчо. А и на бъдещия министър на здравеопазването.
..

2021.11.22 | 15:28

1
Тия мумии вмро с по малко от 1 процент някой брои ли ги за живи. Тя Луна смаза кандидата им има два пъти повече гласове от него хахахах
Еми така си е

2021.11.22 | 17:00

5
Истината боли,но си е истина ,щом и Луна ви сипа,познай колко сте се оакали

2021.11.22 | 15:36

2
Кретен, скрий се !
Росен

2021.11.22 | 16:32

4
Тия злобари ги е яд, че не са в парламента.
хахаха

2021.11.22 | 16:01

3
кypвите на агент Иван Шкембето се чудят как да влязат в новините :)

Добави коментар

Водещи новини