Костадин Паскалев: Нинова не е подала оставка, а документ, който прилича на оставка

  • 17 ноември 2021 17:51

  • 6478
  • 17
Костадин Паскалев: Нинова не е подала оставка, а документ, който прилича на оставка
© Кадър: БТВ

Корнелия Нинова не е подала оставка, защото това не е оставка, а някакъв документ, който тя обеща, че ще изпрати до всички социалисти и симпатизанти на партията. Но аз такъв документ лично не съм получавал. Става дума за документ, който наподобява оставка. Това сподели в студиото на "Лице в лице" по bTV членът на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Костадин Паскалев.

,,Нинова използва оставката, за да предизвика поредния скандал в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, както прави около всеки избори. В навечерието на едни ключови избори чухме за нейната оставка като повод да изригне срещу Румен Радев. Оставката е повод, за да говори в публичното пространство и да влезе в отбора на противниковия играч'', допълни Паскалев.

Нинова с разкрития за разкола в БСП, намесата на Борисов и дали ще подкрепи Румен Радев отново

По думите му за слабия резултат на изборите БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не трябва да търси вина в другите партийн субекти, а в собственото си поведение.

Актът на Нинова беше промотирането на скандала с Радев и влизането в отбора на Герджиков. Тя трябваше да направи своя избор – или да подкрепи олигархичния модел от последните 12 години, или такъв, който е свързан с борбата с корупцията и съдебната реформа. Тя не избра смяната на този олигархичен модел, а застана в разкрачена позиция, коментира той.

,,Корнелия Нинова иска с приключването на своя мандат да не същестувава такава партия. Но тази партия е полезна и хората в нея трябва да направим всичко необходимо Радев да спечели изборите в неделя и да се опитаме да съхраним тази партия и идеите й. Тя превърна БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в заложник на собственото си его и не дава никаква перспектива на партията'', каза още Костадин Паскалев.

Снимка с проф. Герджиков във Фейсбук разгневи Нинова

Той похвали работата, която свършиха Асен Василев и Кирил Петков като министри от служебното правителство и попита защо в последните пет години Нинова не е сторила нищо от това, което разкриха Василев и Петков за три месеца.

Тези симпатични млади хора извадиха неща от управленския модел на ГЕРБ и ДПС, които представиха на обществото. Показаха какво се е случвало в ДКК, ББР, строителството на магистрали... в този смисъл тези млади хора със своите действия получиха подкрепата на обществото. За тези години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е можеше да разкости управлението на Бойко Борисов. Нинова сама избра ролята на статукво в онзи момент, вместо да предложи на обществото друг път. Пет години тя не се опита да смени порочния модел, обясни той.

Михаил Миков: Корнелия Нинова обяви президентската двойка за враг

Според Паскалев е необходимо избирането на ново Изпълнително бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от хора, които са предимно под 40-годишна възраст, а за председател на партията смята, че трябва да бъде избран млад социалист.

В заключение Паскалев изрази увереност, че в неделя всички симпатизанти на партията ще гласуват за Румен Радев.

Владимир Василев
6478 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
помаците вън!

2021.11.17 | 18:00

1
герджик е турска дума! дпс и герб участваха с двама помака/турци за кандидат президент - мустафа карадайъ и герджиков! писна ми от помаци на важни ръководни позиции! отврат хора са! много са долни! радеф се бори за българското и си е българин! внимавайте за кой президент ще гласувате! отворете си очите!
Great

2021.11.17 | 18:15

2
И ти си ми едно комунистче!
Умник Гюро

2021.11.17 | 18:20

3
О темпора, о море! Комунисти-терористи си прерязват гърлата един друг... Скоро терористичната групировка БКП/БСП ще бъде извън закона, а лидерите-престъпници ще се пенсионират в любимото им Белене!

2021.11.17 | 18:23

4
Локдаун в Австрия за неваксинирани ли ?Навън са всички и ще ги пометат!
Радев горд президент на България

2021.11.17 | 18:30

5
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
Обикновена Пунта Мара

2021.11.17 | 18:59

6
"Другарю" Паскалев, Вашето ИМЕ в СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата за Евровота ли е?!
неразбиращ

2021.11.17 | 19:23

7
BSP/BKP-ПОЛЕЗНА партия-това сигурно е,любим виц,на другаря Паскал.
ГОЛЯМАТА ПОБЕДАТА НА "ПП"

2021.11.17 | 19:56

8
Е ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА РАДЕВ И КРИМИНАЛНИТЕ МУ МАШИНИ!
Радев горд президент на България

2021.11.17 | 20:15

15
лъжеш защото с фи нята ти плаща, но скоро вси4ко приклу4ва за тиеб !

2021.11.17 | 19:56

9
До сега всеки месец Кирчо ментата и Ачо Лъжата заедно с диктатора - комунист Румен Радев теглят по половин милиард заем( досега 3.5 млрд) резултата е че нито на лекарите са вдигнали заплатите, нито на учителите, нито на бизнеса са помогнали със средства ...къде отиват тези пари...по сметки на Черепа и Цветан Василев режисьорите, които стоят зад Румен Радев!!!!!
Радев горд президент на България

2021.11.17 | 20:15

14
Могат, теглят..какъв е проблема?

2021.11.17 | 19:56

10
До сега всеки месец Кирчо ментата и Ачо Лъжата заедно с диктатора - комунист Румен Радев теглят по половин милиард заем( досега 3.5 млрд) резултата е че нито на лекарите са вдигнали заплатите, нито на учителите, нито на бизнеса са помогнали със средства ...къде отиват тези пари...по сметки на Черепа и Цветан Василев режисьорите, които стоят зад Румен Радев!!!!!

Добави коментар

Водещи новини