Атанас Зафиров: Не са обсъждани оставки в ръководството на БСП

  • 15 ноември 2021 12:06

  • 588
  • 4
Атанас Зафиров: Не са обсъждани оставки в ръководството на БСП
© Кадър Nova News

Резултатите след изборите не са удовлетворяващи за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, но разговори за оставки в ръководството на този етап не са водени. Това каза в ефира на "Твоят ден" Атанас Зафиров от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да се включи в работата на следващото НС, очевдино е, че то няма как да бъде съставено без участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Именно там трябва да насочим усилията ни, тъй като ни очакват много предизивикателства. Резултатите не са добри, тепърва предстоят разговори и анализи", обясни той. 

Антон Кутев иска незабавна смяна на лидерката на БСП Корнелия Нинова!

По думите му Левицата ще подкрепи всички решения, които са в полза на българския народ. 

"Безспорно резултатите на "Продължаваме промяната" са впечатляващи. Няма време, разговорите за ново правителство трябва да започнат веднага", категоричен е Атанас Зафиров. 

Теодора Александрова
588 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.11.15 | 13:52

4
Сега е звездният миг на Нинова, да покаже, че е национално отговорна партия и да не се поддава на призивите на атентаторите от БСП за оставка.Нинова е гарант за запазване на демокрацията в страната и гарант за това, България да не стане президентска Република.
Умник Гюро

2021.11.15 | 13:14

3
Уважaеми, комунисти-престъпници, българският народ не ви ще. Скоро ще обявим терористичната ви партийка извън закона и ще ви пратим по затворите на заслужена почивка.

2021.11.15 | 12:20

1
НЯМА НУЖДА ОТ ОСТАВКИ,КАРАЙТЕ СЕ Я ВСЕ ТАКА,ЗА ДА МОЖЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ С ВЪЗРАЖДАНЕ!
Izbori@ do dupka.com

2021.11.15 | 12:33

2
A to izborite sa skoro ...

Добави коментар

Водещи новини