Радев назначи нов правосъден министър, Янаки Стоилов става конституционен съдия

  • 29 октомври 2021 11:05

  • 14629
  • 69
© Булфото (архив)

Днес подписах указ за назначаването на Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия за конституционен съдия. Това ще бъде венецът на неговата кариера. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на след награждаването във Военна академия. 

За министър на правосъдието назначих Иван Демерджиев, който се утвърди като успешен заместник министър, каза още той. 

Демерджиев/ Булфото 

Янаки Стоилов: „Досиетата Пандора“ са оценка на спецслужбите ни

"Искам да поздравя МВР за процедурата по отнемането на лиценза на "Делта гард". Времето на дерибеите свърши", категоричен бе държавният глава. 

По повод сезирането на Прокуратурата от здравния министър, президентът посочи, че е смаян как може бившият премиер Бойко Борисов да плаши българите, за да управлява предизборно техните страхове.

 "Да прави подобни позорни внушения за българските медици, които изпълняват съвестно своята работа, да плаши българите, за да употребява техните страхове политически, предизборно. Това е недопустимо", каза още Радев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
14629 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
Ванина Колева

2021.10.29 | 17:07

69
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо ГНУСЕН, гад-болшевишка, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☞Дрaгyнoв☜

2021.10.29 | 17:07

68
♣♣Сатаната-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем?!♠♠
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.29 | 17:06

67
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.10.29 | 17:04

66
░░░По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ░░░Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ░░░Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ░░░Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ░░░Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ░░░Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ░░░Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ░░░Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
Богдан Върбанов

2021.10.29 | 15:29

65
"Койта нас ни спуша,ще напълни гуша"
Анонимен

2021.10.29 | 15:23

63
Разбира се че Нинова трябва да отвърне на удара на Радев с новото му БСП , което кръсти ПП!
Аха

2021.10.29 | 15:25

64
Янаки Стоилов става "член" на ПП
РАДЮ РАШКОВАТА..

2021.10.29 | 15:16

62
ДВОЙНИЯ ГРАЖДАНИН КИРЧУ ..., ОТИВА НА СЪД ЗА УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА ББР...., ПОЧВАТ ДЕЛА ЗА НИЩОЖЕСТВО И УВОЛНЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ИЗЧЕГЪРТВАНЕ ОТ КИРЧУ...НИЩОЖНИЯ..

2021.10.29 | 15:14

61
ха, ха, ха- а-а-а-а! Любовникат на Лилов- БКП- сега БСП. Лилов жив ли е? Не знам в Канада съм. КЛОаки стоилов ? това е венецът му в кариерата на духач... На руменчо ли прави на гюдерията му свирки?
Нищоправец

2021.10.29 | 15:08

60
ОЩЕ ЕДИН ДЪРТ ПЕДЕРУНГЕЛ В СЪДИЙСКОТО СЪСЛОВИЕ
браво

2021.10.29 | 14:31

57
Стига плю Радев,нещастник!На хранилката си,нали?Няма вече голямото лапкане!Съд и затвор за крадците!

2021.10.29 | 15:04

59
Руменчо се удави сам от алчност за влас По- точно Петков от ПП Продължаваме измамата го годведе и го ...
Гошо от nочuвка

2021.10.29 | 14:54

58
Най вече затвор за Крадев.

Добави коментар

Водещи новини