Борисов: Българите вече може само Господ да ни спаси, затова обикалям манастирите

  • 27 октомври 2021 11:27

  • 26578
  • 85
© Фейсбук

Аз се интересувам от Румен Радев, защото той е човекът, който еднолично управлява, привиква министри, кметове. Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ-СДС Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Със симпатизанти и кандидат-депутати на партията той посети Бесарбовския манастир "Св. Димитър" край Русе. Там именно отново отправи критики към държавния глава и цялото управление на държавата. 

Борисов направи уточнение, че не е плашел с ваксини с изтекъл срок. Обърна внимание, че препаратът на "Пфайзер" е със срок на годност 30.09, но Европейската агенция по лекарствата е дала разрешение ваксините да се използват безопасно до края на декември месец. Според Борисов въпросът обаче е дали препаратът е също толкова ефективен, колкото другите. Настоя, че хубавите ваксини са били дадени от здравния министър д-р Стойчо Кацаров на Норвегия. 

"Претенцията ми е към Радев и министрите, особено здравния, той би трябвало да е министър на болестта и смъртта, защо не излязоха и обяснят. Аз излязох за "Астра Зеника" и  обяснявах, че е най-евтината ваксина - 2 евро, другите бяха по 25 евро и именно за това сме получили най-много от този препарат. Като даде дефекти, ние я спряхме. Аз ходих в Европа и ни доставиха ваксини", заяви още лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов: В борбата с COVID-19 се мерим по Москва, Радев и Янев да кажат какво искат от нас

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изтъкна още, че и в икономическо отношение служебният кабинет не се справя добре. Обърна внимание на спрените пътни проекти, високата инфлация. Според него всичко е предвидено до ноември и след това всичко е "тъмно и непрозрачно" какво ще стане с финансите на държавата.

"Те ще свършат кеша февруари, а се бият в гърдите, че са добри финансисти. Нашето правителство винаги е било на излишък", настоя още той.

"Българите вече може само Господ да ни спаси, затова обикалям манастирите", обяви Борисов пред журналисти.

На въпрос дали очаква редовно правителство, лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в каза: 

"Аз не мога да гадая...всички мълчат...Съжалявам, искам да кажа нещо оптимистично, но..."

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
26578 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
голям циркажия

2021.10.27 | 14:29

74
голям циркажия тоя. при него лихвите били отрицателни. че кой ще ти даде кредит с отрицателна лихва бе кавал. егати маниполатора.

2021.10.31 | 09:17

85
Смешковци
Анонимен Анонимен

2021.10.29 | 11:33

84
Килиите
народен глас

2021.10.28 | 12:53

83
така е докато Радев е начело ще мреме като пилци
Радослава Карагьозова

2021.10.27 | 14:29

73
Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден.
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 19:45

82
Е ПИТАЙТЕ СЕСТРА МУ ЗА ГЪШИЯ ПАСТЕТ, ТЯ ЩЕ ВИ КАЖЕ :)
АСЕН ИЛИЕВ

2021.10.27 | 19:44

81
ЛАПАШЕ ФИЛИИ С ГЪШИ ПАСТЕТ, ОТ ТОЯ ЗА ИЗНОС ПО 2 НАПРАВЛЕНИЕ. ПОЛУЧАВАХА СПЕЦИАЛЕН ПОРЦИОН ЗА КАДРОВИ ДОНОСНИЦИ :)
Бойко, ходиш по манастирите за да заблудиш хората!

2021.10.27 | 16:33

80
Там може да намериш душевен мир, но те чака съд!. Но народа знае много добре че хората на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган са внедрени в държавните структури, освен това обръча от фирми на ББ и Доган водят медийна война срещу крил Петков, щото той жестоко засегна техните интереси.
♠Драгyнoв♠

2021.10.27 | 15:06

79
♣Сатаната-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ с ТОПКИ в България?!♣
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.27 | 15:05

78
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

2021.10.27 | 14:33

77
Избирането на Радев е неизбежно ! Неизбежно е и свалянето на Гешев , затварянето на Борисов и др. знакови крадци на прехода ! Неизбежно е и преминаването на България през период на "демократична" диктатура !
☠.¸¸¸.Натали Трифонова.¸¸¸.☠

2021.10.27 | 14:31

76
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Виолета Сечкова

2021.10.27 | 14:30

75
Канибала Боко-Българоубиеца, Безродника Румен-Продайбългаров, Циганина-Костов и Доган-Сопола, помака-българомразец Сюлейман Паси-Юдейски и жида Сергей-Съселов-Херсонски, въведоха официално БИО-БОЛШЕВИЗМА в кремълско-козяшката Губерния-Милиционеро-Концлагер-БГ!

Добави коментар

Водещи новини