Любен Дилов-син: Кацаров е заложил прекалено много вражди и амбиция

  • 22 октомври 2021 10:35

  • 1817
  • 5
Любен Дилов-син: Кацаров е заложил прекалено много вражди и амбиция
© Кадър Nova News

"Трябва да се възстанови работата на НОЩ. Каквото и решение да предложи служебното правителство все е грешно. 5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората. Кацаров не може да се справи със ситуацията, заложил е прекалено много вражди и амбиция. В състояние на свободно падане сме". Това каза в предаването "Твоят ден" Любен Дилов - синЛюбен Дилов - синЛюбен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист,, кандидат за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той призова хората да се пазят. И допълни, че сегашната ситуация е била предсказуема. "По време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се ваксинираха по 30 000 души на ден. Имахме гъвкави мерки и ясен ваксинационен план", смята той.

Любен Дилов: Само с работещ парламент може да преодолеем кризите и да решим националните проблеми

По думите му 1,5 млрд. от бюджетната рамка е издънена.  По темата със социологическите проучвания, които сочат спад в доверието към ИТН той коментира, че са се проиграли, но ако можеха да управляват, щяха. 

"Най-вероятно ще съставим проектокабинет, ако имаме такава възможност. Ще погледнем към всички партии като към потенциални коалиционни партньори", разкри Дилов. За него е много интерсно какво точно представлява "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"Ще стане най-добре, ако представят своите възгледи за управление. Представиха сбирщина от подхвърлени идеи, които не бяха политика", подчерта той.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1817 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Любен Червения

2021.10.22 | 11:03

1
дето се прави на син. Фъфльо отвратителен!

2021.10.22 | 11:28

2
готин и точен пич

2021.10.22 | 12:22

3
и разумен, такива хоря трябва да управляват, не болни и злобни като сегашните
Его бре

2021.10.22 | 13:02

4
Анана на демокрацията Дилов -син.
Его бре

2021.10.22 | 13:03

5
Анала на демокрацията Дилов -син

Добави коментар

Водещи новини