Златко Живков: Въпреки скъпия ток отоплението в училища и детски градини в община Монтана работи

  • 15 октомври 2021 17:02

  • 753
  • 2
Златко Живков: Въпреки скъпия ток отоплението в училища и детски градини в община Монтана работи
© pixabay

Заради застудяването в последните дни община Монтана пусна отоплението във всички училища, детски градини и детски ясли, съобщи на брифинг кметът Златко Живков.

Той припомни, че учебните и детските заведения са на делегирани бюджети и директорите могат сами да решават кога да пускат отоплението и какви градуси да бъдат достигнати.

До края на седмицата всички райони на София трябва да имат парно

Живков заяви, че местната управа е наясно, че заради скъпия ток и природен газ в следващите месеци ще се плаща значително по-висока цена за отопление, отколкото досега.

През август община Монтана плати за електричество 45 000 лева, докато през септември - 57 000 лева. Предупредени сме официално от доставчика на електроенергия, че всеки месец до март 2022 година цената на тока ще нараства с 10-14 процента, съобщи Живков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
753 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ

2021.10.16 | 20:54

2
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ

2021.10.16 | 20:46

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини