Георг Георгиев: Няма политическа сила, способна да управлява сама

  • 13 октомври 2021 10:25

  • 17756
  • 7
Георг Георгиев: Няма политическа сила, способна да управлява сама
© Bulphoto/архив

"Служебното правителство отне средствата за заплати на строителите, те бяха извадени от подготвената предварително сметка, за да каже, че си е увеличило приходите и излъга". Това заяви в "Твоят ден" Георг Георгиев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Той счита, че България на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не се харесва от никого. А корабът "Вера Су" е олицетворение на самия Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на – "потъващ, неспособен, но лицемерен и нагъл човек". 

"Не считам, че има политическа сила, способна да управлява сама. Не е факт, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е в изолация. Ако ние сме били, значи всички са били в изолация, щом никой не бе в състояние да проведе адекватен диалог. Имаше доста грозни, цинични, крайни квалификации. Един интелигентен човек, който има достойнство, не би позволил да има последващи разговори", сподели той.

По думите му никога ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не си е позволявал такова поведение към партньорите си.

"Не сме поставили разделителни линии в НС, политическото представителство на всеки един българин трябва да бъде уважавано. Политиката бе превърната в терен, на който можеш да кажеш всичко без последици", подчерта Георгиев. 

Според него без ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стабилно управление не може да има.

Тома Биков разкри готови ли са ГЕРБ за компромис, за да влязат в управлението

"Ще направим опит за проектокабинет, резултатите ни задължават", разкри той.

"Изправи се.БГ" са компрометирани личности, скептичен съм, че отново ще намерят място в НС", коментира Георгиев.

Бившият зам.-министър на външните работи смята, че казусът с гражданството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически трябва да се изясни и той да признае, че е нарушил Конституцията.

"Волеизявлението му не задължава Канада да го освободи от гражданство. Съмнявам се, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не е знаел, че Петков е бил с двойно гражданство. Можел е, ако е искал, да провери. "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" засега е доста аморфна формация, не ги познаваме и не знаем какво да очакваме от тях", завърши той. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
17756 7

Коментари 7

Добави коментар
Кокорко

2021.10.13 | 10:41

1
Кaлнa кpaйпътнa кaнaвкa. Киpчo Кaнaдски, кypдисaн нa кълкa, клaти кретеноидна кa.линкa oт Клy6 "Кoвpи Кльoпaт Кифepицa". "Клeц, клeц, клeц", къpти кaнaдския кyp кaтepичкaтa кa.линкoвa. "Кpaсив кyp, Киpe", квичи Кa.линкa. "Кapък, кapък, Кa.линo, кypвo кpивoyстa", кaзвa Киpo, "кaтo кльoпА кpив кpaтyнски кyp - квичa, кe квичиш кaтo кopaв кaнaдски кyp клaти кaмилскoтo кoпитo".
Да, гейорг

2021.10.13 | 10:42

2
няма партия, която да може да управлява сама. Но има една-две партии, които могат сами да поседят в опозиция и да гледат как други плюскат.
Гост

2021.10.13 | 11:08

3
Тоз герой мека китка ли е ???? Само питам аман от леви долни педали

2021.10.13 | 11:10

4
Специално този да , а съм толерантен човек но много му личи като куче сигурно ближе топките пожарникаря от банкя
ГЕРБ МАЧКА

2021.10.13 | 13:54

5
ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. НАЙ Г0ЛЕМИЯ ЗАВОД ЗА ЦЕЛУЛОЗА СПИРА РАБОТА,. НЯМА ДЪРВЕСИНА 500 РАБОТНИЦИ В КЪЩИ. 10 000 НА ПРОТЕСТ ЗА ТОКА, ....НАРОДА ВРЪЩА БОЙКО ЗА ДА СЛОЖИ РЕД В ДЪРЖАВАТА,. ДВОЙНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ

2021.10.13 | 13:54

6
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.
тоя не му ли дадоха

2021.10.13 | 14:15

7
място в листите на избираема позиция, кво става от толко лизане му се изприщи езика

Добави коментар

Водещи новини