ГЕРБ-СДС регистрира листите си за изборите в Бургас и Плевен

  • 12 октомври 2021 16:31

  • 760
  • 0
ГЕРБ-СДС регистрира листите си за изборите в Бургас и Плевен
© ГЕРБ

Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира днес листата си за участие на предстоящите избори на 14 ноември в Районна избирателна комисия – Бургас. Документите за участие на предстоящия вот внесе Димитър Бойчев – областен председател на партията в присъствието на свои колеги. Той е взел лично участие този път да не е част от регистрираната, пълна листа от 28 кандидати, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Благодаря на цялата областна структура за най-големия брой преференции, които получих на предходните избори, но решението ми е лично. То е добре обмислено и аз ще продължа да работя за Бургаски регион. Винаги сме водили позитивна кампания и хората трябва да осъзнаят какво се случва в държавата и в областта. ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да носи отговорност за развитието на страната. Много кризи са пред нас, хората осъзнаха в каква спирала се завъртяхме. Виждаме разликата между нашето управление и това, което е сега. Очаквам и по-добър резултат на предстоящия вот“, коментира Димитър Бойчев. 

Десислава Атанасова и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе

„Регистрирахме листа, която е изключително балансирана. Както винаги сме казвали – това е отборът на Бургас. Има 14 нови лица, сред тях са икономисти, финансисти, инженери, доктори. Хора, които са готови да защитават интереса на Бургас и региона. България има нужда от правителство, което трябва да бъде съставено за доброто на всички”, сподели пред журналисти кандидатът за народен представител Жечо Станков след регистрацията в РИК-Бургас. 

ОБЛАСТ БУРГАС - МИР 02

1. Любен Любенов Дилов - Издател

2. Жечо Дончев Станков - Енергиен експерт

3. Деница Пламенова Николова - Експерт по европейски политики

4. Галя Стоянова Желязкова - Мениджър

5. Веселин Матеев Пренеров - Телевизионен журналист

6. Димитър Петров Петров - Финансист

7. Андрей Стоянов Рунчев - Икономист

8. Даниел Стоев Братанов - Адвокат

9. Георги Тошков Вражев - Педагог

10. Вежди Кемал Орманов - Предприемач

11. Павел Георгиев Чепов - Педагог

12. Огнян Христов Станков - Мениджър

13. Юлиян Жеков Кулев - Икономист

14. Лазар Златков Налбантов - Народен певец

15. Стефана Любенова Караджова - Бизнес консултант

16. Д-р Борис Петров Ангелов - Лекар

17. Петър Тотков Статев - Архитект

18. Атанас Паскалев Тодоров - Икономист

19. Георги Димитров Долапчиев - Архитект

20. Юлиян Станков Станков - Счетоводител

21. Фердинанд Златков Вълков - Еколог инженер

22. Борислав Красимиров Киров - Икономист

23. Ангел Димитров Петков - Мениджър

24. Ивелин Василев Ефендиев - Спортен мениджър

25. Преслава Саркис Минасян - Артист

26. Анелия Тодорова Иванова- Адвокат

27. Георги Николов Вдовичин - Доктор по Икономика

28. Христо Димчев Кацаров - Политолог 

Водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 15 МИР Плевен Валери Лачовски, заедно с кандидатите за народни представители регистрираха листата на коалицията в РИК.

„Много нови лица, млади хора, експерти са включени в листата на коалицията. За нас е много важно да имаме експерти в Народното събрание, които да работят за Плевен и Плевенска област. Първото нещо, което трябва да направим след изборите на 14 ноември, е да сформираме правителство. Всички партии да започнат да водят диалог помежду си, за да можем да излезем от икономическата криза. Резултатът от управлението на президента Румен Радев, неговите служебни правителства и партиите, които го подкрепяха в последната половин година, е видим - политическа криза, хаос, растяща инфлация, разделение в обществото, международна изолация и т.н. Време е отново да търсим това, което ни събира, а не това, което ни разделя, да водим политика на обединение, а не на противопоставяне, да правим компромиси и да взимаме решения, които са в полза на България и българските граждани. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на може да постигне това, защото сме го доказали в последните 12 години”, заяви водачът на листата и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Валери Лачовски. 

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Велико Търново и Пазарджик

Очакванията на водача на листата са за положителна кампания, в която всеки да представи експертите, с които ще представлява всяка област в Парламента, и идеите, които имат те за развитието на България. Подкрепата на предстоящите президентски избори за проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева е гаранция, че родината ни ще има достойни президент и вицепрезидент, които ще са олицетворение на силата и единството на нацията ни. 

Ето и цялата листа на Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – Плевен

1. Валери Пламенов Лачовски

2. Петя Веселинова Митрашкова

3. Десислава Цветанчова Трифонова

4. Адриана Валентинова Ганева

5. д-р Мариана Петрова Лазарова – Иванова

6. д-р Иван Цветанов Малкодански

7. Атанас Кръстев Върбанов

8. Дочко Димитров Дочев

9. Ивайло Петров Минков

10. доц. д-р Цветан Христофоров Луканов

11. Ангел Тодоров Цанков

12. Владимир Ивов Георгиев

13. Ева Светославова Маркова

14. Велислава Тончева Величкова – Христова

15. Ива Венциславова Христова

16. Иван Йорданов Койнарски

17. Богдан Василев Михайлов

18. Страцимир Миладинов Стоев

Последвайте канала на

Филип Епитропов
760 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини