Провокира ли ни ДПС?

  • 11 октомври 2021 09:44

  • 1666
  • 0
Провокира ли ни ДПС?
© Bulphoto/архив

„За мен това, което виждаме от страна на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, е една откровена провокация. Провокация е това, че лице като Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, което попадна под санкциите „Магнитски“ и за което има журналистически разследвания, е водач на листа. Това показва неуважение към правовия ред“. Така политологът доц. Петър Чолаков коментира пред бТВ новината от уикенда, че Пеевски ще бъде водач в парламентарните листи на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

„Провокативно, но добре намерено е лидерът на движението Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, да е кандидат за президент, защото има една лична закачка между него и настоящия президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, след като Радев попита Карадайъ коя точно е неговата родина“, уточни доц. Чолаков.

Експерт: ДПС просто отказват да се срамуват. Пеевски се трансформира

По думите му движението ще разгръща тезата, че президентът нарушава етническия мир.

"Всеки български гражданин, който няма съдебни утежнения, може да участва в политическия живот", контрира пред бТВ журналистката Валерия Велева.

Според нея причината ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да издигне кандидат за президент е добрата европейска проекция на партията, която има силна реализация в Европейския парламент.

„Другият мотив е тяхната оценка за петте години мандат на президента Радев – преди повече от година те му дадоха критична оценка като разединител на нацията, който има деструктивна роля за партийната система, нарушава Конституцията и е вреден за демокрацията в България“, допълни Велева

Последвайте канала на

Десислава Станева
1666 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини