ДПС решава за кандидатпрезидентската двойка в неделя

  • 08 октомври 2021 11:30

  • 505
  • 3
ДПС решава за кандидатпрезидентската двойка в неделя
© Булфото (архив)

Централното оперативно бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с взима решение коя ще е кандидат президентската им двойка за изборите на 14 ноември тази неделя. Това съобщи пред журналисти председателят на Движението Мустафа Карадайъ.

Той участва в конференция на тема: "Среща на върха: ЕС-Западни Балкани: Преглед и очаквания".

Халил Летифов: Очакването на партията е да има собствена президентска двойка

Той припомни, че Централният съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е решил да издигне свои кандидатури и съгласно решенията на Централния съвет в неделя предстои ЦОБ и Централният предизборен щаб да вземат решенията за това кои ще са кандидатурите.

На въпрос дали е възможно кандидатът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за президент да бъде преподавателят по конституционно право проф.Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска, председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа Карадайъ коментира: "Не противоречи на законите на физиката".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
505 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.10.09 | 06:59

3
ЕЙ РЕЗАК СМЕШЕН,ПЪРВО ДА НАУЧИШ БЪЛГАРСКИ.ЗНАЕМ,ЧЕ НЕ ТИ Е МАЙЧИН ЕЗИК,НО ТИ КАЗВАМ,ЧЕ СИ СБЪРКАЛ КОНТИНЕНТА.В АЗИЯ ТИ Е МЯСТОТО.

2021.10.08 | 12:32

1
Коя ти е Родината бе, kaпyT? Знаем, че прapoдинaтaти е Aфpиka.

2021.10.08 | 12:50

2
А бе докато подкрепяха метежника Радев не бяха капути. Сега изведнъж станаха. що така бе чалгопитек?

Добави коментар

Водещи новини