Скандалът с Ивайло Иванов се разгаря: ГЕРБ-СДС изригна срещу опонентите

  • 07 октомври 2021 14:19

  • 10702
  • 32
Скандалът с Ивайло Иванов се разгаря: ГЕРБ-СДС изригна срещу опонентите
© Bulphoto, архив, колаж Novini.bg

Призоваваме да се спрат опитите за демонизиране, нищо, че вече сме в предизборна кампания. Нека всеки се опита да спечели изборите честно, като покаже какво е постигнал и какво може да направи. Нека да е ясно - ние от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на осъждаме полицейското насилие, намираме за недопустимо това, което видяхме на записите под колоните на Министерски съвет. Това се казва в позиция на Групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Столичния общински съвет (СОС). Изявлението идва след напрежението покрай назначението на бившия главен секретар на МВР Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември за директор на Столичния инспекторат.

Опонентите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на смятат за недопустимо да се слага кадър в общината, отговорен за насилието на антиправителствените протести преди година. Настояваше се и кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска лично да обясни решението си, но предложението не бе прието. 

Фандъкова няма да отговаря за Ивайло Иванов, общинари обаче се вдигат на бунт

Междувременно от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са категорични:

"Подобни прояви нямат място в едно цивилизовано общество. Те трябва да бъдат преследвани с цялата строгост на закона от компетентните за това органи. В същото време не приемаме опитите незаконните действия на няколко полицая, да се приписват на политическия опонент, в този случай ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Да припомним, че случилото се беше предмет на проверки и проверки на проверките, има съдебни процедури и образувани дела, имаше дори парламентарна комисия, има наложени наказания, имаше и достатъчно време тези наказания да бъдат заменени с по-строги, ако служебното правителство, което управлява вече 6 месеца прецени. След политическото му уволнение, нито разследващите органи, нито дори парламентарната комисия имаха претенциите да търсят отговорност или някаква съпричастност на Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември към насилието на униформени към задържани".

"Демократичното право на всеки да протестира не просто се зачита от кмета на София, а под нейното ръководство се полагат огромни усилия от Столична община, за да бъдат осигурени най-адекватните възможности за упражняване на това право. Без значение кой протестира, срещу кого или какви предизвикателства пред нормалното функциониране на града поражда това. Неадекватно политическо обвинение е, че тя не зачита правилата, законите и правата на гражданите", подчертават още от групата. 

"Общинските съветници от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и кметът Фандъкова имаме за цел да подредим града. Това се случва чрез създаването на качествена нормативна уредба, с усъвършенстване на системите за контрол в общината , общинските предприятия и общинските дружества и не на последно място спазване на правилата в града ни. Столичният инспекторат има огромна роля в този процес и не е учудващо, че за негов директор е потърсен човек със сериозен административен опит и познания в сферата на реда и сигурността", се казва в позицията.

Борислава Бибиновска
10702 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар

2021.10.07 | 23:34

31
Мног0 обичам да ви светвам от време на време. Социологическите агенции се ошашавиха. Лесно им беше допреди няколко дни - ГЕРБ са лошите, нашите са супер! То Слафчу, то Кирчо и Кокорчо... то Мунчо... Все бяха начело. Упс... Нещо им се обърка! ГЕРБ с над 60% в парламентарните избори, а Герджиков с над 67% в президентските. Затова в близките дни няма да видите прогнози. Ще ги скрият под масата, докато измислят нек'ви компромати. Нещо като "шкафчето на Герджиков"... Ама без пистолет, а с оригинала на Сократ върху него. "Мъкааа, мъка!" - както казваше Георги Мамалев!

2021.10.09 | 08:21

32
Хахаххаха,брат дай ми от твоите наркотици!
Президент РАДЕВ ,

2021.10.07 | 17:32

30
Всички гробари трябва да се изчегъртат ! До последната тиква ! Виновниците за престъпленията трябва да се осъдят и да лежат по затворите !
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.07 | 17:25

29
Това е добре. Ще си лежат заедно в Централния.
Котарак

2021.10.07 | 17:18

28
Нали е ченге и е деполитизиран. Що правите връзка с гробарите тогава?

2021.10.07 | 17:15

20
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев!
нина

2021.10.07 | 17:17

27
то трябва акъл да я разбие, нещо което Данчиту няма.

2021.10.07 | 17:16

26
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев

2021.10.07 | 17:16

25
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев

2021.10.07 | 17:16

24
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев

2021.10.07 | 17:16

23
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев

2021.10.07 | 17:16

22
Само така Данче, разбий червената мафия на Радев

Добави коментар

Водещи новини