Борисов се оплаква на ЕНП от Радев и служебния кабинет

  • 05 октомври 2021 11:45

  • 6783
  • 25
© ГЕРБ, пресцентър

Редици проблеми в страната, включително със заседнали кораб Vera-Su край Камен бряг, докладва лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Двамата разговаряха по време на среща на лидерите на ЕНП за Западните Балкани. 

Борисов разкритикува служебното правителство за управлението на страната. Отбеляза, че освен икономически, страната има и здравни проблеми. Отчете провал във ваксинационната кампания. По думите му има "пълен провал" в имиграционната политика.

"Над 10 дни стои кораб в Черно море и няма никаква реакция от властите", каза той пред Лопес, отбелязвайки, че корабът превозва опасни химикали и има заплаха за екологична катастрофа.

Борисов подчерта, че се е провалил диалогът и със Северна Македония, а към настоящия момент има забавяне на Плана по възстановяване в Брюксел.

Борисов отново се събра с Туск и други евролидери

"Вследствие на корупцията на правителството на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - 63,7 % спад на чуждестранните инвестиции тази година", докладва още Борисов. 

Пред Лопес той заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е готова за изборите и ще се постарае България да има стабилно правителство. 

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще работим за правителство, което да извади България от кризата", увери Борисов.

"Радвам се да го чуя, не си се променил", отвърна му на свой ред генералният секретар на ЕНП.

Лопес настоя, че популизмът не е отговор на проблемите, за които трябва да се намери решения. Той дори спомена, че заради "личните амбиции на определени хора" има забавяне по Плана за възстановяване.

Борислава Бибиновска
6783 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар

2021.10.05 | 15:13

25
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна

2021.10.05 | 15:13

24
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2021.10.05 | 15:13

23
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...
За 12 години премиер

2021.10.05 | 13:31

21
тоя тупан не научи ли английски, това е посмешището на целия ЕС хахаха
Снежана

2021.10.05 | 13:57

22
Що? Ти знаеш ли английски? И, ако ще говори като Радев, по-добре да мълчи.

2021.10.05 | 13:24

20
Бойко , широко популярен като Чекмеджето с кюлчето или Тиквата , може да се оплаче утре от 6 до 5 на арменския поп ! Ако не успее ще го приемат на марта в сряда , шестък се пада ! Ще му помогнат , но няма да отърве затвора ! Оня шушляк Герджиков ще му е телляк !
Хахахаха

2021.10.05 | 13:15

19
Г-н Тиква, а ще коментирате ли нещо по "Пандора" или не?!
Нормално един олигарх и чекемедже да се опплаква

2021.10.05 | 13:12

18
Че властите му търсят сметка. Сега предстои голямата битка за страната на предстоящите избори или избираме кандидатите на промяната, начело с Президента Радев, Петков и Василев или Олигархичната бизнес мафия, начело с ББ, Доган и техния кандидат Герджиков.
nn

2021.10.05 | 13:10

17
da bre ciganskiatb premier se oplaka na sadrujnicite si po iztocvaneto na evropeiskite sredstva,
долно

2021.10.05 | 13:09

16
долно и подло същество е тоя. ще потопи държавата за да е върне на власт. го лиже гъзовете в брюксел, то на вашинктон, то на ердоган, то на москва. от дето задуха вятъра. мекере и маскара

2021.10.05 | 13:03

15
А хората които протестираха и се оплакват от него …?

Добави коментар

Водещи новини