Президентството: Никой няма да гони БСП от "Позитано", левицата обаче иска оставката на областния управител на София

  • 05 октомври 2021 08:52

  • 3074
  • 7
Президентството: Никой няма да гони БСП от "Позитано", левицата обаче иска оставката на областния управител на София
© Булфото, архив

Никой няма да гони БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от централата им на "Позитано" 20. Това стана ясно от прессъобщение на президентството. 

"Във връзка с поредната дезинформация, тиражирана в медиите, прессекретариатът на президентската институция уточнява, че твърденията, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъде изгонена от партийната централа са целенасочена манипулация и част от предизборната кампания", обявиха от администрацията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по повод медийни публикации.

Преди ден появи информация, че докато е изпълнявала длъжността областен управител на София (от 19 до 26 май), настоящият заместник областен управител Живка Такева е извадила изпълнителен лист срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за наем от 2019 г. досега на централата на "Позитано" 20, който партията по закон не дължи.

За "разделителя" Радев и гласовете на ДПС: Коментарът на Любомир Стефанов

По информация на "Труд" от областната управа са изпратили преписка до Софийския районен съд, по която е образувано заповедно производство. Юристконсултът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Аглика Виденова пък обясила, че съдът не е длъжен да информира длъжника и така в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не са били уведомени, че е имало дело и е бил издаден изпълнителен лист.

Пред Bulgaria on air Веска Ненчева от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обясни следното по казуса:

„Имам информация за изпълнителен лист в размер на 250 хил. лева за наем, които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не дължи. По силата на Закона за партиите, който приехме 2019 г., парламентарно представените партии и партиите с над 1% присъствие, не плащат наем на помещенията и сградите. До този момент БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е плаща всички наеми на сградата на “Позитано“20, плюс консумативи за ток, вода и всичко останало. В един момент се появява този изпълнителен лист, който дори не стигнал до централата и то с наем, начислен след 2019 г. Хубав или лош, това е законът и този изпълнителен лист е в противовес с него“.

По думите й след приемането на закона левицата продължава да плаща всички разходи по ток, вода и консумативи и определи това действие като провокация и атака срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. По темата Веска Ненчева каза още, че министър-председателят Стефан Янев трябва да поиска оставката на областния управител.

Междувременно Ненчева потвърди подкрепата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за кандидатпрезидентската двойка Радев-Йотова.

„За пореден път декларираме, че кандидат-президентската двойка на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна Йотова. Тук нямаме нито разнопосочност на действията, нито на мненията и всичко онова, което трябва да направим и зависи от нас като политическа партия, ще се случи в тази кампания. Смятам, че водещото в кампанията за президент трябва да бъде добронамереният тон, той трябва да бъде демонстриран от всички. Не трябва да говорим за противопоставяне, а за конкретизиране на политики, както при парламентарните избори, така и при президентските", каза тя и допълни, че президентската кампания трябва да бъде поставен акцент върху националната сигурност, суверенитет и външна политика.

В предаването “България сутрин“ тя припомни, че още през 2016 г. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна Йотова са били кандидатура с пълната подкрепа на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и левицата никога не е бягала от тази отговорност.

Водачът на листата на “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ за Пловдив-област коментира твърденията, определящи Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на като “разединител“, и допълни, че те са започнали да се декларират с началото на протестите:

„Протестите бяха адекватна реакция на това, което прокуратурата свърши с президентската институция. Затова всичко, което Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на направи като действия, по-скоро беше обединяване на гнева на хората спрямо онова, което беше установено като начин на управление в последните 12 години.“

По думите й това управление не е било добро, тъй като и в момента берем гнилите му подове в социалната политика.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3074 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.10.05 | 09:28

2
НАПРОТИВ ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ.

2021.10.05 | 11:40

7
До изборите няма да бъдат изгонени.
катана катана

2021.10.05 | 10:14

5
ех как ще гонят, те гонят ГЕРБ, весник Труд, мислят че по тоз начин ще изчегъртат, на гербери чегъртачите мигат само по едни цибуки по гртцки да им правят включително и на мен.

2021.10.05 | 11:26

6
КАК РАДЕВ ЩЕ ГОНИ ЛЕВИЦАТА, НАЛИ Е АУТ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО БЕЗ НАДЕЖДА БЕЗ БСП???!!!А ТЯ ЛЕВИЦАТА ОСВЕН ДА ИСКА ВЛАСТ, МИНИСТРИ Е ДУМЯГАГСКЕ ДЯ ,УБЕЖДАВА, ЧЕ ВСИЧКО ПРАВИ В ИНТЕРЕС НА НАРОДА, НИЩО ДОБРО НЕ Е СТОРИЛА

2021.10.05 | 09:38

4
Путю е най - точното определение за Герджиков ! Празно място , сбъркан човек , застанал в една редица с гангстер , крадец и шайката ГЕРБ !

2021.10.05 | 09:28

3
Посерано се посра.

2021.10.05 | 09:06

1
Айде бегом на село.

Добави коментар

Водещи новини