СДС сне доверието от кмета на Видин, подкрепил Радев за втори мандат

  • 01 октомври 2021 13:17

  • 2002
  • 6
СДС сне доверието от кмета на Видин, подкрепил Радев за втори мандат
© Bulphoto, архив

СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на оттегли подкрепата си от видинския кмет д-р Цветан Ценков. Причината - градоначалникът стана част от Инициативния комитет за издигане на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

"С това си решение той премина една червена линия, която за нашата партия е недопустима. СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на оттегля подкрепата си за него. Тази кандидатпрезидентска двойка беше издигната от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е през 2106 г., а Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е видна представителка на социалистическата партия. През целия мандат на Радев и Йотова те не изпълниха основната си функция – да обединяват нацията, а работеха за свои тесногръди политически цели, на принципа „Разделяй и владей!“, обявиха от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Ректорът на СУ: Целта ми е да обединя българския народ, разговарям с десни партии, ГЕРБ са склонни да ме подкрепят

"Цветан Ценков, като издигнат и подкрепян през целия си мандат от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, сега ще работи срещу десния кандидат за президент, подкрепен от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, което е политически нонсенс. СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не може да толерира политическото номадство. За нас идеологията, както и наличието на ляво и дясно, все още са основополагащи за политиката. Отхвърлянето им е присъщо на популистите и конюнктурните политици. Затова ние няма да проявяваме търпимост към тях", категорични са още от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Както е известно и за предстощите избори СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще е в коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Очаква се формацията да подкрепи проф. Анастас Герджиков, който ще бъде издигнат от Инициативен комитет.

Повече за това - чуйте тук:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2002 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бочето

2021.10.01 | 15:03

6
Никой не иска да има нищо общо а крадците от ГЕРБ

2021.10.01 | 14:07

5
МУТРЕНСКОТО СДС
България

2021.10.01 | 14:03

4
сдс на сапун

2021.10.01 | 13:59

3
Продажен комунист!
ХХХ

2021.10.01 | 13:30

2
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

2021.10.01 | 13:30

1
Предателите вън от коалицията.

Добави коментар

Водещи новини