Филип Станев: Казусите с Петков и Василев са останал назад дневен ред

  • 28 септември 2021 13:16

  • 1242
  • 3
Филип Станев: Казусите с Петков и Василев са останал назад дневен ред
© Булфото

"Обстоятелствата, свързани с минали проекти или минали действия на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, са вече останал назад във времето дневен ред". Това заяви пред БНР Филип Станев от партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и уточни, че някои обстоятелства и факти не могат да бъдат проверени веднага:

"Двата казуса са такива - свързаният с г-н Василев - за кражба на интелектуална собственост - вече е в съда, както самият той каза, а другият - свързан с двойното гражданство на г-н Петков - е в конституционния съд. Нека да се произнесат компетентните институции, нека да направим така, че да спазваме докрай закона и да престанем с взаимните обвинения, с войните, със словесните битки".

Станев подчерта, че основният враг на протестните партии са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той не отговори директно дали лидерът на ИТН Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще бъде в партийните листи за парламентарния вот на 14 ноември и коментира:

Тошко Йорданов: С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме взаимоотношения, с всички останали е логично да бъдем партньори

"Няма как да няма персонални промени в листите на ИТН за следващите избори. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в стои с цялото си име и авторитет от самото начало. Със Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в даваме пример на останалите как не е задължително партийният лидер да бъде бащица на нацията - да застане начело и да поведе към светлите бъднини. Без обединение на нацията не може да се случи нищо добро, защото не може един човек да оправи нещата".

"Петър Илиев никога не е бил член на ИТН, той беше наш консултант по време на референдума. Той никога не е бил политическо лице, с нас е общувал като експерт. Ако Илиев бъде санкциониран от тази Етична комисия, той носи своята отговорност за това, което е извършил много назад във времето. Това се е случило във време, когато ние дори не сме работили с него по референдума. Станев подчерта, че казусът около книгата и обвинението в плагиатство на номинирания за правосъден министър и вицепремиер в проектокабинета на ИТН Петър Илиев ще се реши в съда. ... Ние така работим, стоим зад своите хора, но нямаме провиденческа мисъл, за да знаем как ще се развият събитията или да можем да проверим всичко за всеки", заяви Станев.

Той беше категоричен, че ИТН няма проблем с кадровата политика. 

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1242 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Славчо, ББ и Доган са една банкнота

2021.09.28 | 14:46

3
Пропеляха два шанса да съставяне на правителство и са виновни че държавата харчи 10 ки милиони за изборите и всеки българин който е гласувал за ИТН трябва да си замисли дали да си заслужава да гласува отново за тях.
Славчо, ББ и Доган са една банкнота

2021.09.28 | 14:45

2
Пропеляха два шанса да съставяне на правителства и са виновни че държавата харчи 10 ки милиони за изборите и всеки българин който е гласувал за ИТН трябва да си замисли дали да си заслужава да гласува отново за тях.
Ахахахах

2021.09.28 | 13:40

1
Е на това се вика "заден ход"... Славуца ще каже ли и той нещо?

Добави коментар

Водещи новини