Бачийски от СЕК: Кирил Петков беше в мой списък за надпартиен политически проект

  • 26 септември 2021 13:49

  • 2068
  • 7
Бачийски от СЕК: Кирил Петков беше в мой списък за надпартиен политически проект
© Булфото (архив)

„Можем да помогнем в намирането на почтени хора, тъй като каузите, по които работим през последните 10 години, привлякоха много хора, които искат да променят нашата родина“.

Това каза пред БНР Константин Бачийски от „Средно европейска класа“ (СЕК). Партията е част от коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП).

Кирил Петков: За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока

Бачийски допълни, че „програмата на ПП е доста интересна и обхваща доста области“.

„С Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически се познавам отпреди, през годините сме имали допирни точки в каузите. В началото на тази година, още преди да има служебно правителство, аз и мои съмишленици бяхме решили да направим надпартиен политически проект. Всеки от нас си беше направил листа със смислени хора, с които иска да си партнира. В моя списък беше Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Този проект не се случи. По времето, в което е бил служебен министър, сме общували по служебни въпроси - проекта за летище „Равнец“, например. С Асен Василев се запознах наскоро“.

Коалиционен съвет ще реди листата на коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Скоро предстои подписване на коалиционно споразумение за разпределяне на субсидията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2068 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Мангусът Киро-кривото чене

2021.09.27 | 17:34

7
с канадско гражданство иска да оправя България. докато го лапа на радефф-олигофрена, ББ праска канадската му жена през г.ъзъ та до ушите с 200! давай киРЕ , давай! Докато се опитвате да чегъртате КОЛОСА БОЙКО БОРИСОВ той ще ви изпонае.бе недоклатените болшевишки к.урветини. Накрая ще ви тикне в пазарджишкия при батките, които ще направят същото с вас, бесепе.дерастите- олигофрени на комунделската олигархия!

2021.09.26 | 16:39

6
Приказки от 1001 нощи бил друг път продадохте си д-то от страх и за пари.
Цв.

2021.09.26 | 15:26

5
Съжалявам, че правих физиотерапевтични процедури за теб и ти помогнах за Нова година да се топлиш из южни морета! Съжалявам, че за едни 50лв станах застъпник от твоята партия и казах, че имате ужасна и агресивна адвокатка от София, която отврати всички! И сега вече знам, че предаде собствената си кауза за пари - на тия мошенгии. А аз наистина, докато идваше при мен на процедури и разговаряхме, ти повярвах. Но.... Ти не си глупав, значи другаде е заровено кучето г-н Бачийски!

2021.09.26 | 14:55

4
Явно , кирчо не е бил само в твоя "списък" , Бачийски! Иначе щеше да си остане там. Бил е и в друг , по-важен "списък".
ХХХ

2021.09.26 | 14:49

3
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.26 | 14:39

2
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.26 | 14:24

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини