Георги Кръстев представи българските предизборни кампании на международен форум

  • 25 септември 2021 12:00

  • 875
  • 3
Георги Кръстев представи българските предизборни кампании на международен форум
© ПП ГЕРБ

Областният координатор на ПП ГЕРБ  в Русе Георги Кръстев участва в престижния интернационален форум, организиран от Международния републикански институт по програма “Европейски лидерски институт”. Той е единственият български представител на авторитетния форум.

Събитието се провежда в чешката столица Прага от 23 до 27 септември тази година и събира представители на Франция, Испания, Румъния, Грузия, Чехия, Словакия, Полша, Унгария и Словения.

В първия ден от програмата на форума фокусът на участниците беше насочен към дискусия на тема “Стратегии на съвременните политически кампании. Провеждане на местни, национални и наднационални избори.” Като представител на България и един от най-активните участници в дискусията, Георги Кръстев запозна присъстващите със спецификите на провеждане на предизборните политически кампании от гледна точка на геополитическото положение на нашата страна. Той изрази мнение и относно пътя и мястото на младите хора в политиката.

Красен Кралев: Ние сме единствените, които се опитваме да опазим демокрацията

През следващите дни присъстващите ще се обучават в политическа комуникация, личностно развитие и ще разгледат бъдещето на Западния свят и трансатлантическите отношения.

Международният републикански институт е основан през 1983 година и представлява влиятелна организация, свързана с Републиканската партия в САЩ, чиято основна цел е налагането и утвърждаването на демокрацията в световен мащаб. Дейността на института включва подпомагане на политическите партии и политическите кандидати да развият своите ценности и институционални структури, да участват в решаването на проблемите на гражданите и в правителственото планиране и да мотивират хората да се ангажират с политическите процеси.

Радина Лазарова
875 3

Коментари 3

Добави коментар
Бибка

2021.09.25 | 13:46

3
На мама Гошенцето пак го уредихме, нищо че за нищо не го бива, на чрез партията пробива. Ходи, ближе подметките на кормчията и се оправя. Така пробиват днес некадърниците.
ХХХ

2021.09.25 | 12:46

2
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.25 | 12:33

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини