Христо Иванов: Другата седмица ще разговаряме с Петков и Василев, но с ГЕРБ и ДПС няма как да се прави промяна

  • 24 септември 2021 21:27

  • 8483
  • 16
Христо Иванов:  Другата седмица ще разговаряме с Петков и Василев, но с ГЕРБ и ДПС няма как да се прави промяна
© БНТ

Нашият призив към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на беше базиран на идеята, че трябва да продължим спирането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към властта. Другата основна цел е да махнем Иван Гешев. Ние смятаме, че има определени партии, които не трябва да са на власт, за да има реална борба с корупцията, но нямаме проблем да говорим с тези партии относно промените в Конституцията, които да доведат до отстраняването на главния прокурор.

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ДБ) Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Христо Иванов към Петков и Василев: Трябва да се явим заедно на изборите, а не да измисляме политиката наново

"Ние сме изключително последователни в нашите искания и намерения. Ключовите неща са равенство пред закона, спиране на корупцията и оставането на младите българи тук. От тази гледна точка не се притеснявам, че новата формация на Петков и Василев ще вземе избиратели от ДБ. Нашата покана беше базирана на мнението, че заедно ще вземем много повече гласове, отколкото поотделно. Приемаме тяхното решение и ще видим какво ще се случи на разговорите другата седмица", добави той. 

Кирил Петков и Асен Василев разкриха при какви условия са готови да работят с ГЕРБ и ДПС

"Много е важно да преоткрием един основен инструмент на демокрацията - коалиционното споразумение. В последните години властта беше концентрирана в ръцете на Бойко Борисов и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Сега е времето отново да говорим за коалиции. Самата ДБ е коалиционна формация и решенията се взимат от колективните органи. Ясно е, че с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма как да се правят коалиции. С ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма как да се прави промяна. Отново ще повторя, че ние сме отворени за разговори и другата седмица ще проведем такива с колегите от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", за да стигнем до едно коалиционно споразумение за бъдещо управление. В момента сме в ситуация, в която България не е изпадала. Най-важното е да се възстанови силния парламент. Това ще е приоритет за нас", категоричен бе Иванов. 

Атанас Атанасов за кандидата за президент на ДБ: Трябва да е антипод на Румен Радев

"Имаме забележки към Румен Радев. За пример мога да дам неизчистената му позиция към Русия. Аз лично имам забележки към неговата работа. Тук не говоря за новата партия на Петков и Василев. Не искам да се произнасям относно решението ни за Радев и нашия кандидат за президент, защото така мога да повлияя по някакъв начин на решението на колективните ни органи", завърши Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8483 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Вал

2021.09.27 | 16:58

16
Христо пак разказва сънища. хахаха дори да има преговори ще е валат. хахах

2021.09.25 | 16:56

15
Те му бият шута, а той продължава да се подлага - Хр. Иванов.
Спонджибоб

2021.09.25 | 08:28

13
Квадратни Гащи :)

2021.09.25 | 10:58

14
ДЪЛГОНОСОВИ АМБИЦИИ ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА И ТО НАЙ-ВЕЧЕ ЗА МЯСТОТО НА ГЕШЕВ, А ДС ГЕНЕРАЛЪТ СИГУРНО ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,Я?
Абе, Ристьо!

2021.09.25 | 08:27

12
Що бащицата Прокопиев ти скрои такъв номер с тия двамата нови мошеници? Тъжна работа :( Да се беше държал с биологичния ти баща - Доган. Все пак кръвта вода не става :)
ДОЛУ ортаците ДПС и ГЕРБ !

2021.09.24 | 22:19

2
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
Прокопиев

2021.09.25 | 08:25

11
Браво, изкара 5 кинта :)
БСП И РАДЕВ

2021.09.24 | 22:41

4
САМО ТРОЛОВЕ ИДИОТИ ЛИ ИМАТ??? ИЛИ ТИ СИ ОТ "МЛАДИТЕ, КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ"?
Смях в залата :)

2021.09.25 | 08:24

10
Мравояда не си дава сметка че електората му ще се прелее при Ментата и Кокорчо :)
Mihail

2021.09.25 | 00:30

9
Ma I s teb njama no tuk Sam se trtis a nikoj ne te Iska? Kakva promjana I GERB sto vi ostavi I tova raznesohte ....Katastrofa ! Njama promjana s stari politici ...
Христо Маджото и

2021.09.24 | 23:39

8
Мая Манолова са от един дол дренки!
баба гицка

2021.09.24 | 23:05

7
този глупак е губещ и скоро ще научи
Пинокиооооооо

2021.09.24 | 22:59

6
изоставения син на Прокопи, как те оставиха...нищо не свърши... Видя ли първа страница на новия брой Капитал хо хо хо

Добави коментар

Водещи новини