Главчев: ГЕРБ никога не се отказва от диалог. ДБ са естествени партньори

  • 24 септември 2021 10:04

  • 1786
  • 19
Главчев: ГЕРБ никога не се отказва от диалог. ДБ са естествени партньори
© Булфото (архив)

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в никога не се отказва от диалог. Не изключвам диалог с всички, но най-важното е да има редовно правителство, защото няма нищо по-лощо от служебно и гражданите ще го разберат. В такава ситуация управлението е безконтролно. Това заяви в "Твоят ден" по NOVA NEWS Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, председател на 44-ия парламент.

Според него никой няма да има сам след изборите 121 гласа в парламента, поради което ще трябва да се търси диалог, за да има правителство. За Главчев естествени партньори са "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", с които са заедно в ЕНП, а за новата формация на Петков и Василев той смята, че твърде широко са разтворили ветрилото и сякаш искат да привлекат избиратели от ляво и дясно, но дори и с тях е нужно да се води разговор. 

Маркет линкс: ГЕРБ-СДС са първи, три партии се борят за второто място

За президентските избори политикът не вижда корелация с 2016 година и кандидатурата на Цецка Цачева.

В момента колебанията в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са дали настоящата кандидатура да е ярка партийна фигура, или - не, а до края на другата седмицата президентската двойка на партията ще бъде ясна.

Безличието на партиите: Защо толкова се бавят с кандидат-президентите си?

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в пожела да нямаме парламенти като 45-ия и 46-ия, като отбеляза, че изглежда оценката на всички в това отношение е близка.

Той не вижда полза от работата на тези две издания на парламента, дори вредите са повече, а с начина, по който е направена актуализацията на бюджета, се пренасят фискални тежести на управлението в следващите години, а това застрашава постигнатото досега, включително и влизането в еврозоната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1786 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
ДОЛУ ГЕРБ ! ДОЛУ БОРИСОВ ЧЕКМЕДЖЕТО !

2021.09.25 | 00:38

19
РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ! ВЪЗРАЖДАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ! БОРИСОВ В ЗАТВОРА !
Жени

2021.09.24 | 15:06

18
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН
Иво

2021.09.24 | 15:06

17
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна

2021.09.24 | 15:06

16
ПРИОРИТЕТА НА БОРИСОВ,ОБЕДИНЕН НАРОД ,ПРОСПЕРИРАЩ В БЛАГОДЕНСТВИЕ!!! ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! РАВНА НА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ!! ! СТРИКТНО СПАЗВАЩ НАДПИСА НА ЧЕЛОТО НА НС :"""""""СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"""""""""!!!СМИСЪЛА НА ЕДНА СИЛНА И БОГАТА ДЪРЖАВА!!!

2021.09.24 | 15:05

15
Шофьорът на самолет кара и след това други му ремонтират аероплана. Само, че при държавите на това му се вика катастрофа, на там летим със страшна скорост, предстои удар. Единствено Борисов и Герб могат да спрат това с минимални поражения.Подкрепете ги, за да запазят децата ви и държавата.

2021.09.24 | 15:05

14
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.
абе

2021.09.24 | 12:55

13
аман от главочи...

2021.09.24 | 12:40

12
ДБ са най-долни мутри и не могат да бъдат никакви партньори
Радев

2021.09.24 | 12:28

11
Ако става въпрос за пари, знам никога не се отказвате.
Алла

2021.09.24 | 12:24

10
В цялата постановка само партньорство между ГЕРБ и ДБ липсваше. Ще се съберат много вождове на едно място. Недейта така, моля ви хахахахх

Добави коментар

Водещи новини