Бойко Рашков пак скочи на Гешев: Абсолютно безконтролен е

  • 24 септември 2021 09:29

  • 5871
  • 37
Бойко Рашков пак скочи на Гешев: Абсолютно безконтролен е
©

"В цивилизованите страни няма безконтролни длъжностни лица като в нашата страна", това заяви пред БНР Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, вицепремиер и министър на вътрешните работи и уточни, че в България главният прокурор е абсолютно безконтролен.

"Когато той е избран от една политическа партия и продължава, дори и без това правителство, да го брани по всякакъв начин. Това е сериозен въпрос, който най-напред трябва да занимае нас - като държава, като народ. Виждаме как ръководената от Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във прокуратура не позволява да се развие нито един процес, който касае бившите управляващи".  

Рашков заяви, че не знае да има досъдебно производство по сигналите за нарушения, разкрити от служебното правителство:

"Всички тези дела се забавят максимално и няма никакъв резултат. ... Това не може и не бива да ни спира да работим. Аз много се надявам, че в един момент в нашата страна ще настъпят такива промени, които ще позволят разследванията да продължат, а това са престъпления, на които скоро давността няма да изтече".

Министърът на вътрешните работи беше категоричен:"Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, най-вече магистралите, където се констатират още от самото начало десетки нарушения. Дори не знам дали има действие по строителството на магистрала "Хемус", което да е в съответствие със закона". 

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския подчерта, че всичко, което е установено като нарушения по строителството на "Хемус", ще бъде предоставено на прокуратурата:"Ще публикуваме всичко, обществото трябва да знае. Ще очакваме прокуратурата да свърши нейната работа и да видим дали ще си свърши работата". 

Според него прокуратурата е можела да предприеме разследване в момента, "когато е започната магистрала "Хемус" и е било публична тайна, че там се извършват нарушения на закона":

"Угоднически ли прокуратурата е мълчала, когато е започнало едно строителство без каквито и да било строителни книжа? ... Българската прокуратура не е ли знаела това, МВР, ръководено от Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в и Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, не е ли знаело това, ДАНС не е ли знаела това?", попита той.

Рашков възнегодува от прокуратурата: Правят помен с чужда пита! Да спрат да си присвояват труда на другите

"Правозащитните органи не могат да останат безучастни към онова, което се случва у нас сега, по спекулативен начин да бъдат вдигани цените така, че те да станат непосилни за обикновения български гражданин", заяви министър Рашков във връзка с акцията на ДАНС и МВР в КЕВР. Той посочи, че към момента не може да съобщи информация от тези проверки.

По думите на Бойко Рашков тези проверки нямат връзка с предизборната ситуация в страната и подчерта, че "тези действия ще бъдат ежедневие оттук нататък".

"От момента, в който действа служебното правителство, сигналите и жалбите в МВР са се увеличили много пъти. Това означава, че до преди месеци хората не са имали доверие на този държавен орган и не са намирали за необходимо въобще да търсят закрила в МВР. Министерството сега обръща внимание на всеки сигнал на български гражданин", заяви министърът. 

В предаването "Преди всички" Рашков коментира разпита на Бойко Борисов по сигнала за оказан натиск преди повече от 10 години срещу свидетел по разследване срещу ексземеделския министър Мирослав Найденов: "Проверката беше задължителна да се направи, защото преди 10-ина години тази проверка не е извършена. Тогава по това дело Борисов изобщо не е бил разпитван. ... Когато цяла България чу разговора между Борисов, Кокинов и Найденов, а те обсъждат положението на Найденов, който може да стане обвиняем, и Борисов по този въпрос не е разпитван. Когато се крие делото в прокуратурата, ефектът е почти нулев".

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския изтъкна, че прокуратурата се е била самопоставила в услуга на политическата власт.

Вицепремиерът, отговарящ за координацията по провеждането на изборите на 14 ноември, заяви, че на предходния вот са били "стопирани опитите за криминален вот, както е бил реализиран на 10-ки избори преди това": "Това е заслуга на МВР. Действали сме по законен ред спрямо всеки, за който е получен сигнал, че подготвя купуване или продаване на гласове. Това никак не е трудна работа, защото в предходни периоди до такава степен бяха отработили схемите за купуване и продаване на гласове, че не очакваха МВР сериозно да се захване с противодействието на тази тяхна дейност. В тази профилактична насоченост са изготвени около 10200 предупредителни протокола - това е правна възможност, предвидена в закона".

Той обясни, че предимно представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са получавали предупреждения, защото са партии с най-много финансови ресурси. Според него доказателство, че са купували гласове е: "От най-много депутатски места се лишиха те - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Няма друга причина да решим, че се е отдръпнал техният електорат. ... Не трябва да омаловажаваме и машинното гласуване - то също оказа влияние върху купения вот". 

Министър Рашков съобщи, че разполага с информация, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са започнали да подготвят купуване на гласове още отсега.

МС реши: Бойко Рашков ще отговаря за изборите

"Ще упражняваме правомощията си по закон. Не делим хората на привърженици на една или друга партия или на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на", заяви вицепремиерът във връзка с прецедента служебен кабинет, назначен от държавния глава, да организира и проведе президентски избори. 

Десислава Станева
5871 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2021.09.24 | 15:08

31
Рашко Е НА 66 ГОДИНИ, ЗАЩО НЕ Е В ПЕНСИЯ...ПЕНСИОНИРАХА ДОКТОРА ПРОФЕСОР, А ТОЗИ ОТ БКП, ДС СТОЙ..МУТРИ ВЪН...Само за една седмица 400 Емигранти в Любимец. Къде е пуздрата вътрешния министър да се справи с това нещо.Дамаджаната пие и мисли какво по- лошо да измисли,за отмъщение,че 12 год. комунягите власт не видяха.Огладняха много завалиите.
Peter

2021.10.01 | 01:11

37
Bravo Goliam Bukluk e toi

2021.09.25 | 22:15

36
ТОВА СИ Е ЖИВА МУТРА А ПРЕСЛЕДВА МУТРИТЕ КЪДЕ СА БЕ РАШКА
Mitaka

2021.09.24 | 15:08

30
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН
Атанасов

2021.09.24 | 23:10

35
Браво ! ИДИОТ нормален !
гади ми се

2021.09.24 | 15:37

34
Платен помияр!За разлика от крадеца голтак Цветанов,койго живееше в панелка в ,,Надежда"жената на Рашков е богата.
Mitaka

2021.09.24 | 15:09

33
Публичната декларация на Дембил Рашко, шефа на МВР включва общо 17 позиции, чиято само официална част, кара Цветан Цветанов да се чувства изключително беден, пренебрегнат и унизен. Стойността на имотите се оценява на няколко милиона Евро. В тази декларация са посочени нова къща в луксозно изпълнение разположена в изключително скъпата част от полите на Витоша, която представлява два декара двор с жилищна част от около 700 кв. м. застроена площ, отделно няколко апартамента и части от къщи, също в София, плюс още два други апартамента извън столицата, като единия е на морето, в Несебър, плюс още две къщи някъде из вилните зони на Балкана, плюс още няколко разни терени, ниви и прочие. Същият е бил пропуснал да декларира доход извън този по трудови договори в размер от някакви си дребни 650 000 лева, поради "разсеяност". Няма ли Гешев да се занимае с работещият цял живот на държавна служба Дембило-министър, тъй като тая декларация мирише отдалече на КОРУПЦИЯ!?

2021.09.24 | 15:09

32
Бойко Рашков и съпругата му притежават 19 имота. Повтарям - 19. Това си проличава от брачния договор помежду им. Договорът е от 38 страници. Повтарям - 38 страници с описания на недвижимости. При подялбата за шефа на МВР остава резиденция от 700 кв.м. с двор 1800 кв.м. във вилна зона "Американски колеж" в София. Резиденцията разполага с 12 бани и тоалетни, постоянно отопляем басейн, фитнес, сауна, четири гаража, английски двор. За Рашков остава и имение на брега на морето в Несебър с 6 бани и тоалетни. Две къщи в Стара планина с басейн, село Антон. 5 апартамента в София - "Лозенец", "Младост", "Красно село", "Люлин". Два джипа БВМ и Нисан. .Асансьорът на Цецо Цветанов? Някакъв бедняк спрямо най-богатия български политик Бойко Рашков. Как се купува всичко това с една държавна заплата? И това е само началото. От утре сериалът за Рашко Али Баба продължава...
Тодор

2021.09.24 | 14:46

29
Аз мисля че Боико Борисов трябва да се изправи срещу разединителя

2021.09.24 | 11:14

15
Мръсен комундел и пияница, ,Гешев трябва да почне с теб и твоите имоти , България никога няма да се оправи заради такива като тоя милиционер

2021.09.24 | 14:44

28
Да Гешев почни от този БОК ук

2021.09.24 | 12:56

27
Как пък ви бяха удобни прокyрорите, докато вие ервените ги назначавахте? И не реви - това са вашите закони и вашата конституция. Иди се оплачи нс гробовете на Лиллов и Луканков.

2021.09.24 | 12:21

22
А ти пък си маша на Радевата пропаганда! Тоя урод със сигурност опорочи изборните резултати, за следващите избори очакваме още по-нагли манипулации и фалшификации!
До12,21

2021.09.24 | 12:48

26
Жалък,промит герберски мозък!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.24 | 10:14

8
Рашков, на изборите всички търговци на гласове на гейберско-депесарската мафия искам да плачат.

2021.09.24 | 12:44

25
Абе, шизофреник, кой те е пуснал на свобода.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.24 | 12:30

23
Искаш пак да купувате гласовете на мангалите, а кypво?

2021.09.24 | 12:14

20
Шибачев ИДИОТ ПОД НАЕМ и лайноразносвач, пий си хаповете редовно и не вони тука с идиотските си видения
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.24 | 11:51

17
Първо да блокира платените гейберски кypви.

2021.09.24 | 11:22

16
Няма ли кой да блокира хората с психични отклонения в коментарите?

Добави коментар

Водещи новини