ГЕРБ-СДС номинират Георги Георгиев за нов председател на СОС

  • 22 септември 2021 18:07

  • 1734
  • 2
ГЕРБ-СДС номинират Георги Георгиев за нов председател на СОС
© bulphoto (архив)

Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси към СОС, е номинацията на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за нов председател на СОС, съобщава БТА, позовавайки се на източници в СОС.

Вчера досегашният председател на СОС Елен ГерджиковЕлен ГерджиковЕлен Стойчев Герджиков е роден на 07.06.1972 г. Висшето си образование завършва в СУ "Св. Климент подаде оставки като общински съветник от групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в СОС и като председател на съвета.

Борисов предупреди, че се готви затваряне на държавата и отсече: Всичко поскъпна със стотици проценти! Ей това им е промяната!

По-рано днес лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза в Пловдив, че той е настоял Герджиков да подаде оставка, защото "не се справя".

"Милиарди са вложени в София, а когато нашите опоненти критикуват, те мълчат и не се защитават", каза още Борисов.

Доклад за избор на нов председател на Столичния общински съвет /СОС/ ще разгледа утре съветът като извънредна първа точка в дневния ред. Вносители на доклада са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1734 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.22 | 19:08

2
Милиарди вложени в едно чекмедже в София, а те не се оправдават. Хахахаха
И предишния овен,

2021.09.22 | 18:34

1
и новото предложение гейорги са все педали някакви тиквени, да мрат по-бързо.

Добави коментар

Водещи новини