Има ли „Средна европейска класа“ претенции към Кирил Петков?

  • 21 септември 2021 09:01

  • 3614
  • 8
© Bulphoto/архив

Ден преди началото на регистрацията за изборите на 14 ноември две партии – „Волт“ и „Средна европейска класа“, са в официална коалиция, наречена "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Така те стават мандатоносители на проекта на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

„След приключването на мандата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на проведохме разговори и видяхме, че гледаме в една посока. Видяхме, че имаме доста общи точки и може да си партнираме съвместно“, каза в „Тази сутрин“ по бТВ лидерът на "Средна европейска класа" Константин Бачийски.

Той заяви, че не са поставяли никакви условия, тъй като с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически „имат по-трайни взаимоотношения“ и се познават във връзка с различни проекти.

„Продължаваме промяната“ подписа споразумение за общо явяване на изборите с две партии

„Началото на тази година мислех да правим някакъв много по-голям проект, надхвърлящ рамките на „Средна европейска класа“, където да привлечем хора от ляво и от дясно. Всеки от хората, с които го правехме, си направи списък с лица, с които иска да си сътрудничи. В моя беше името на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, а тогава не беше толкова известен. Този проект не се случи, но както виждате нещата се развиха естествено“, обясни Бачийски.

Той заяви, че ще подкрепят проекта "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" с каквото могат.

Лично той няма никакви претенции за листите, защото се определя като ентусиаст, който работи за каузи.

„Никога не съм се стремял към някакви постове и политическа реализация. На политиката винаги съм гледал като на инструмент, с който да се постигат дадени цели“, каза лидерът на "Средна европейска класа".

Кирил Петков влиза като милионер в политиката, иска пълно мнозинство

Последвайте канала на

Десислава Станева
3614 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.09.21 | 15:37

8
Юмрук 1 не успя и стана...ИЗВИНИ СЕ БГ НИЕ СИ ОТИВАМЕ... И сега идва ЮМРУК 2, КОЙТО СЪЩО, ЩЕ СИ ОТИДЕ БЕЗСЛАВНО..Новата мантра е,че се създавало вакум на политическата сцена......Е няма вакум за служебни министри назначени с нарушение на конституцията. Единия крадец на ДДс, другия дължи 1 милион на Великобритания и Петков с фалирали фирми и двойно гражданство И лъжец, защото казвам че Август е получил, че вече не е гражданин на Канада, а то не е така. Истината. Април входира при нотариус за отказ, но то стои там и не е пратено. И то в офис на Дай Б. Като видя, че става напечено, На 19 Август подава, но му отговарят, че след 3 месеца ще получи отговор, което значи през ноември....Така, че народа такъв лъжлив проект, няма да подкрепи и той ще последва участта на Бареков. Цветан Василев вече призна, че най -голяната му грешка е бил проекта Бареков, така, ще кажат след време Божков и Прокопиев за Петков...

2021.09.21 | 15:37

7
Двата Харвардски плъха Канадеца и любовницата на Култориста Асенка , от служебното Каунско правителство, както и Мая Костинбродска, заедно с Краднелия Сланинова, казаха, че Герб краде по 12 милиарда на година. ТОВА ПРАВИ ПО ЕДИН МИЛИАРД НА МЕСЕЦ, КАУНА РАДЕФ Е НА ВЛАСТ 5 МЕСЕЦА, И СЕ ОЧАКВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА, КЪДЕ СА ТОГАВА 7 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ СА ОТКРАДНАТИ ВЕЧЕ, И ЗАЩО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ГОВОРЯТ, ЧЕ ПАРИ НЯМА.
Преведено на по-прост език

2021.09.21 | 12:04

6
Съ6paлa сe 6aндa тapикaти дa спaси Бългapия зa oкoлo 800 дeнa :))))
1213

2021.09.21 | 11:11

5
В БЪЛГАРИЯ, ТИКВАТА ЛИКВИДИРА СРЕДНАТА КЛАСА. СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА ОТ САМОЛЕТИТЕ!

2021.09.21 | 10:58

4
Киро, цигането, лъжи , много, мазен, като, на, Василев,газът

2021.09.21 | 10:57

3
Киро, цигането, лъжи , много, мазен, като, на, Василев,газът
Бива

2021.09.21 | 10:40

2
И да го духат ИБГНИ и ДБ :)

2021.09.21 | 10:28

1
Куцо кьораво сакато елате в отбора ми... А цените летят.

Добави коментар

Водещи новини