Асен Василев разкри как в държавата ще има пари за всички сфери и с кои партии ще разговарят за явяване на изборите

  • 19 септември 2021 11:34

  • 13616
  • 39
© Булфото

В последните дни се говори само десни ли сме, леви ли сме, център ли сме. Сега искам да обясня нашите идеи.

Това каза бившият служебен финансов министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на при представянето на новия политически проект "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"За последните месеци разбрах, че в държавата има пари за всичко - здравеопазване, образование, пенсии. Данъците не трябва да се пипат - нито нагоре, нито надолу. Просто контролните механизми са изключени и ние сме принудени да плащаме тройно и четворно за нормални неща и услуги. Когато си оправим инфраструктурата и започнем да контролираме средствата, тогава учениците няма да се налага да ходят на частни уроци и хората да си доплащат за всяко едно лечение. Трябва да има един равен старт. Когато всичко това се случи, бизнесът ще заработи нормално и младите хора ще започнат да се връщат в България", обяви Василев.

"Тренд": Петков и Василев влизат в следващия парламент, ГЕРБ взимат първото място

"За мен идеята за политиката се зароди, когато започнах да работя с 46-ия парламент. Тогава видях едно желание за промяна, но и липса на всякакъв консенсус за формирането на редовен кабинет. Тогава си говорихме с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и си казахме - нещо трябва да се направи, нещо трябва да се промени. Не знаех, че в България има толкова много партии. След като обявихме, че влизаме в политиката, ни се обадиха поне от 7-8 партии. Искам да уточня, че с партия МИР не сме разговаряли. Готови сме да разговаряме с всички партии, които споделят нашите виждания, идеи и принципи. Когато започнем разговорите, ще разберете с кои партии ще направим коалиция за явяване на изборите. Искаме нещата да се променят. Ясно е, че това няма как да го направим само двама души. Ако искате, на изборите помогнете. В нашите листи ще работим с нови хора. Отворени сме за разговори с партии, които споделят идеите ни за данъците, за образованието, за равния старт, за здравеопазването. Нашият президент е Румен Радев и го подкрепяме", категоричен бе Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13616 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2021.09.19 | 15:20

35
по колко лева дават герб, бсп за форум пост?
Радев

2021.09.20 | 09:01

39
По един лев
Кирил

2021.09.20 | 08:59

37
На Черепа,мутрите

2021.09.19 | 15:20

36
ФИНАНСОВИЯТ. МИНИСТЪР. ВАСИЛЕВ. ДА. НЕ ГОВОРИ. ЗА. ПРЕСТЪПНОСТ. И. ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ,,А. ДА ОБЯСНИ НА НАРОДА КАКВО ДЪЛЖИ НА БЮДЖЕТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. А ТОЗИ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ДЕТО ПОСТАВИ ШЕФ НА НАП НЕЗАБАВНО ДА ГО ОСВОБОДИ! СРАМ И ПОЗОР! ЗАТЪНАЛИ. ДО.ГУША ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГО ДАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА. РЕД И ЗАКОННОСТ! И ЖУРНАЛИСТИТЕ НАЛИ СА СЕРВИЛНИ СИ ТРАЯТ ! СРАМ И ПОЗОР.ЗА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ ВСИЧКИ СЕ СТЪПИСАХА И.ИЗПОКРИХА ОТ.СТРАХ ДА НЕ. ГИ. РЕПРЕСИРАТ ! ВЕЧЕ И.АЗ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ МЕДИИТЕ.НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ !БРАВО НА БТВ ЗАДЕТО ЗАБРАНИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ! БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ОН ЕР!БНТ СЕ МЪЧИ ДА ОБЕКТИВНА! НО ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ.ЛИПСВА РАЗСЛЕДВАЩАТА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА
Крум

2021.09.20 | 09:01

38
Тия са мафиотите на черепа

2021.09.19 | 15:20

34
+Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

2021.09.19 | 15:19

33
Kомплект вървят, защото си знаят далаверите..Петков и Василев са най-брутално наглите министри в историята на демокрацията в България. Току що слушах Миленов да обяснява че Кирчо не просто е сложил свои авери на ключовите места в министреството, ББР и ДКК, но е имал наглостта да тури за адвокатска кантора на ББР тази адвокатска кантора, която работи с неговите лични фирми! Егати смяната на модела! Това даже надминава най-големите ми очаквания, макар че моите очаквания никога не са били високи! Ха-ха-ха-ха-ха! Може да се провери дали предишните министри са слагали на тая позиция, техните си адвокатски кантори и се басирам, че в нито един случай не е било така! За първи път имаме такова башибозушко отношение на министър към делата на повереното му министрество! Той го третира изцяло, като своя собственост, което е не просто скандално, направо е престъпно. Стотици пъти го гледахме по медиите как обяснява "Аз съм решил това! Аз ще направя това! Тези ми пречат да направя това, но аз ще натискам, ще ги атакувам докато ги отстраня, докато направя, това което искам!" Сякаш той единствен на света решава, какво става с икономиката на страната, такова поведение имат само босовете на мафията! За първи път виждам такава управленска безотговорна наглост въплатена в напълно случаен човек. А всички знаем, че той нямаше и представа преди 3 месеца, какво е това министерство на икономиката, какви компании и банки има към него, какви отговорности носи, но секунда след като научи вече знае какво да прави, без да пита, без да се консултира, нито с премиера, нито с Президента, които са го назначили, нито пък със съветници и експерти. Това е абсолютна безотговорност! Това е манталитет или на луд или на престъпник!

2021.09.19 | 15:19

32
Новата мантра е,че се създавало вакум на политическата сцена......Е няма вакум за служебни министри назначени с нарушение на конституцията. Единия крадец на ДДс, другия дължи 1 милион на Великобритания и Петков с фалирали фирми и двойно гражданство И лъжец, защото казвам че Август е получил, че вече не е гражданин на Канада, а то не е така. Истината. Април входира при нотариус за отказ, но то стои там и не е пратено. И то в офис на Дай Б. Като видя, че става напечено, На 19 Август подава, но му отговарят, че след 3 месеца ще получи отговор, което значи през ноември....Така, че народа такъв лъжлив проект, няма да подкрепи и той ще последва участта на Бареков. Цветан Василев вече призна, че най -голяната му грешка е бил проекта Бареков, така, ще кажат след време Божков и Прокопиев за Петков...

2021.09.19 | 15:19

31
Двата Харвардски плъха Канадеца и любовницата на Култориста Асенка , от служебното Каунско правителство, както и Мая Костинбродска, заедно с Краднелия Сланинова, казаха, че Герб краде по 12 милиарда на година. ТОВА ПРАВИ ПО ЕДИН МИЛИАРД НА МЕСЕЦ, КАУНА РАДЕФ Е НА ВЛАСТ 5 МЕСЕЦА, И СЕ ОЧАКВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА, КЪДЕ СА ТОГАВА 7 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ СА ОТКРАДНАТИ ВЕЧЕ, И ЗАЩО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ГОВОРЯТ, ЧЕ ПАРИ НЯМА...

2021.09.19 | 15:19

30
Хохо, да се смееш ли, да плачеш ли. Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните новообразования.

2021.09.19 | 15:18

29
Червените плъхове си търсят нов по.рно проект, за да се намърдатотново в ба.рдака... Вчера в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавила и, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия Сланинова.

2021.09.19 | 13:56

22
Кирил и Кокорчо - новите крадци
Pi ar Sevi Boiko

2021.09.19 | 15:17

28
"Кирил и Кокорчо" е новата опорка от ГРОБ, ако не знаете.
човек от народа

2021.09.19 | 14:24

24
Това, че вашият президент е Румен Радев е ясно на всички. Това, което не е ясно е кой е нашият президент.
И аз съм от народа

2021.09.19 | 14:41

27
Въпрос на избор!

Добави коментар

Водещи новини