"Демократична България" ли ще са най-големите губещи от проекта на Кирил Петков?

  • 16 септември 2021 10:56

  • 2668
  • 15
"Демократична България" ли ще са най-големите губещи от проекта на Кирил Петков?
© Булфото, архив

Новият политически проект на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е спорен и ще се намести на мястото на „Изправи се БГ!“, която е била партията на президента. Това смята политологът и университетски преподавател проф. Румяна Коларов. Думите й са по повод обявените амбиции на доскорошните служебни министри да участват в активната политика и да се борят на предсрочните парламентарни избори. 

Пред NOVA NEWS тя обясни, че проект на Петков и Василев ще доведе най-напред на отлив на избиратели от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", но ще рефлектира и върху БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

"Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще бъде лидерът, говорителят. Важно е как ще реагират и другите партии, "Изправи се БГ!", ИТН и ДБ ще пострадат най-много. Това е като бустер доза на вота за протестните партии. Не мисля, че подкрепата за него ще бъде по-голяма от тази за ДБ", заяви Коларова.

Интригата за нова партия: "Една птичка пролет не прави, за две също се съмнявам"

Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски, Снимка Nova News

А ето какво обяви днес Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически за бъдещата партия: 

„Президентът Радев отправи покана към мен да бъда част от втория служебен кабинет. Ние с министър Василев бяхме в дилема как да продължим нашите приоритети. Решението ни беше, че това няма как да стане като част от служебен кабинет. Това ще стане като участници в политическия живот за по-дълго време. Казвам ясно, че влизаме в политиката и ще бъдем участници на следващите избори. Даваме си сметка, че времето до изборите не ни позволява да регистрираме партия. В момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали краен вариант. Няколко неща са ясни за нас. Ще се заобиколим с хора, които имат същия профил: такива, които имат успешно битие извън политиката, за да бъдат независими. Ще искаме нивото на почтеност да бъде доказуемо – да се знае какви средства имат и от къде. Искаме в следващите няколко дни искаме да видим всички алтернативи и да изберем начин, по който да продължим промяната“.

Повече чуйте и във видеото: 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2668 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
катана

2021.10.12 | 21:34

15
кой квото търси си намира
ела

2021.10.05 | 18:34

14
дано!!
Марио

2021.09.19 | 12:41

13
ДБ са губещи при всички положения, особено след неадекватните им действия в последно време.
Васил Георгиев

2021.09.16 | 16:25

12
Определено "Демократична България" ще пострадат и финансово от новия политически проект на Киро Харварда! Най-малкото ще се лишат от голяма сума, която техния досегашен основен спонсор - олигарха Иво Прокопиев ще пренасочи към новия проект на Кирил Петков!

2021.09.16 | 14:47

11
Преди ден ги питат, двамата и те казват. Още сме министри, и докато сме, ще изпълняваме задълженията си. Демек нищо не знаят, И изведнъж на другия ден решиха да правят проект, А, между другото изтече информация, че преди дни при Радев министрите се събраха уж да отчитат дейност, а е ставало въпрос точно за новия проект. Е, как бе мили, нали България ви беше в сърцето, защо, нали бяхте незаменими страхотни, невиждани министри, защо ви махна Радев. Може би сте некадърни ли какво. А за протокола.Петков още е с двойно гражданство, подал е документи на 19 Август и отговора, ще дойде Ноември. Василев е с много висящи дела в Лондон за измами. Спецов е откраднал ДДС за милиони, Рашков е с 19 имота и парим по банки.Това са хората с които Радев работи. Същото е и със съветниците му. Всички от бившата ДС, Узунов с пликовете и бележките...Сега хората разбират, не са глупави, след, като смениха всичко в държавата, всички служби, области управители, всичко в МВР, Данс, правят безнаказано каквото си искат. Еднолична диктатура. насадиха в медиите, че тези двамата са вундеркинди, че имали голямо одобрение, по платените медии всеки ден ги показваха и сега хоп, проект. Е, да де, ама забравяте най важното, НАРОДА. Той видя, че всичко е пушилка. Това,което свърши правителството и парламента, беше единствено, да актуализира бюджета за да закрепи Радев. Изтеглят заем, който ние ще връщаме. Нищо друго не направиха псевдо-успешните. И постигнаха скок на всички цени, ток, парно, вода, газ горива, безработица, инфлация. Сега народа започва да тегли спестяванията си, които натрупа за 10 години благодарение на управлението на Борисов. народа събра 90 милиарда по банки, и сега ще тегли да му дойде акъла. Логичното заключение е, на изборите Радев да бъде двойно наказан с двойна голяма победа за ГЕРБ, за да може до 2024 г. да бъде завършена магистрала Хемус, лекарите да получат двойни заплати и т. н. А Борисов обещае ли нещо то е изпълнено.
Алена

2021.09.16 | 13:39

10
ДБ, ИБГН и ИТН ще са най-големите губещи, за щастие. А другите вече се видя, че са губещи и без този проект.
ррррртттрр

2021.09.16 | 13:06

9
Не им трябва Петков - те сами с поведението се направиха губещи

2021.09.16 | 13:05

8
по гнусна партия от ДеБъ няма...пълно е с милицонери...хора от Държавна Сигурност и ....Иван Костов разбира се,,,човечето което разпродаде Родината на парче
ако се набутат с педеристаки

2021.09.16 | 11:21

1
и другите бивши гербави слуги в ДеБъ, ще се радват само БКП-тата.
така е

2021.09.16 | 11:52

7
абсолютно вярно
тая партия

2021.09.16 | 11:52

6
е новата на прокопа, а не на Радев..

Добави коментар

Водещи новини