Иво Инджев: Борисов се бои от това да бъде бит от Радев, за него е като кошмар

  • 14 септември 2021 18:03

  • 15586
  • 33
Иво Инджев: Борисов се бои от това да бъде бит от Радев, за него е като кошмар
© БТВ

Сегашната ситуация в българската политика все повече ми заприличва на пересртоечното време, когато ни призоваха да се перестроим, но имаше и нещо като гласност, което разчупи мълчанието по много теми. Сега е по-различно със 112-то ни място в света по свобода на словото. Тогава една партия, която беше свалена от власт, се опита да се върне на власт чрез избори. Сега това опитват да направят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, като от партията повтарят как без тях е настъпила разруха, както се повтаряше и тогава. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистът Иво Инджев.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в стои отстрани и интриганства. Виждаме как в края на парламента се закрепи статуквото, заяви Инджев.

Той коментира и наближаващите президентски избори.

В България не се намери някой, който да се осмели да издигне силен кандидат срещу Радев. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с казаха, че ще издигнат силен кандидат, но за всички е ясно, че никой извън ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да гласува за него. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се чудят кого да подкрепят. "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" подкрепят Радев с две ръце, "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" също го подкрепят. От парламентарните партии само "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" може да окажат съпротива със силен собствен кандидат, посочи журналистът.

Той отбеляза, че обявяването на Петър Стоянов от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като възможен кандидат-президент на партията, без да бъде търсено съгласието му, е грозна постъпка. Без да питаш, да пипаш, не е красиво, каза Иво Инджев.

Петър Стоянов разкри дали ще бъде кандидат-президентът на ГЕРБ-СДС

По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нямат достатъчен брой гласове да се преборят с Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на президентските избори. Ако пък се мерят личностни рейтинги, положението е съвсем зле за тях. Извън ядрото, партията на Борисов няма никаква подкрепа, а Радев определено има. Това се вижда от предишните избори, вижда се и от протестите. Борисов се бои от това да бъде бит. Това за него е като кошмар, заяви Инджев.

Не казвам, че такова състезание с един основен кандидат е добре. Това не е добре за демокрацията, но натам вървят нещата. Излиза, че трябва да се избира между нищото и Радев. Това ще е боксов мач, в който останалите боксьори ще бъдат в в много неравностойна категория, каза още журналистът.

Политолог: Кандидатът на ГЕРБ ще има много големи трудности в борбата срещу Румен Радев

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15586 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
А. Евтимова

2021.09.15 | 12:24

33
Борисов се страхувал да не би да бъде бит от Радев На какво да бъде бит Борисов от Радев - на мутренски номера и връзки, на кражби, на лъжи, на празни обещания, на жестокост, на политически свалки или на партийно пребоядисване. Ами какво да кажем за мафиотското им захранване и мафиотските чадъри, благодарение на които са станали милионери, че и повече? Всичко това те двамата си го имат почти по равно.

2021.09.15 | 00:22

32
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...

2021.09.15 | 00:22

31
Стветски К0он Дон Мунчо не престана да доказва, че под фуражката, расте само мухъл.Този селски, е самото въплащение на всичко гнусно сред племето ни. Точно затова от Москва го направиха резидент. В негово лице съветските пор0ве виждат своя идол идеал на задунайски поданик- безличен страхливец, за това само за страх говори.

2021.09.15 | 00:21

30
Проучване..На следващите избори, ГЕРБ поема руля и за президент и за парламент

2021.09.15 | 00:21

29
Га-де-в е пътник към небитието тра-ла-ла-ла. Самальотчика ще катапултира от самолета още на 14.11.2021 г. на първия тур и този ден ще бъде празник за нормалните българи. до сега не сме имали по злобен, по тесногръд, по отмъстителен и по некадърен държавен глава. Идва му края - още малко търпение.

2021.09.15 | 00:20

28
Победа и бързо да връщаме Борисов, че тея за два месеца съсипаха държавата. Най-големият проблем пред България е разединената нация. Разделение, което президентът Радев постигна с 5-годишен труд. Такъв разлом между хората никой досега не е отварял. Трябвало да се срамуваме. От какво? От стотиците километри магистрали? От европейското признание към нас? От модернизираните села и градове, включително и Бяла Слатина с плувния си комплекс за близо половин милион? Без значение дали ще сме управляващи или опозиция, ще се борим да върнем нормалния диалог.

2021.09.14 | 21:08

26
С предложението си Плевнелиев отново се осра ! Биков и Георги Марков също ! Стоянов знае , че срешу РАДЕВ шансовете му са нулеви ! Сега в България никой не може са го победи ! Освен Цачева в двойка с Тиквата ! МУХАХАХА ! ХАХАХАМУ !
Радев Губи

2021.09.15 | 00:19

27
Дпс и Бспг о отсвирват
Баце ,

2021.09.14 | 21:03

25
И ко прайм ся ? Зелев мря , Стоянов нище , Роската е лайно , Първанов никой не го бръсне за слива ! Остана Чекмедже крадеца с кюлчетата , но той ще влиза в пандиза ! Сетих се ! Цачева е нашия печеливш вариант ! Бойче , вдигай я ! Ти си знайш как !
РАДЕВ е НАШАТА ГОРДОСТ , а

2021.09.14 | 21:01

24
Борисов дискредитиран тип , защото е най - големия крадец премиер в историята на България ! Гол охлюв с чекмеджета с кюлчета и пистолет ! Срам и позор за България ! Цял свят се отврати от този шопар !
ТИКВИИИ !

2021.09.14 | 20:59

23
Лапайте уйя на Радев и го смучете и то ближете още 5 години ! Може да изядете по някое кремче за награда ! Файда е все пак ! Аванта , вашта мама крадлива !

Добави коментар

Водещи новини