АБВ започна разговори с ръководството на БСП

  • 14 септември 2021 14:48

  • 1021
  • 3
АБВ започна разговори с ръководството на БСП
© Булфото (архив)

АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка започна разговори с ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Предстои партията да вземе окончателно решение как да се яви на изборите на заседание на Национален съвет.

Това обяви лидерът на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по време на пресконференция в централата на партията.

"Започнахме разговори с ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Ние планираме заседание на Националния съвет за взимане на окончателно решение за явяване на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка в предстоящите парламентарни избори. Не сме удовлетворени от резултата, който постигнахме на последните избори. Надяваме се с една активна кампания да достигнем до хората и да им представим политиките. Последните две кампании никой не говори за политики“, отбеляза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в

Румен Петков: Политическата атмосфера е отровена

Той представи и приоритетите на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка. "Ще настояваме в следващото Народно събрание приоритет номер 1 - гарантиране на енергийната сигурност на страната с незабавно продължение на изграждане на АЕЦ "Белене", гарантиране на пряка доставка на газ от Русия към Европа през България, преоценка на газовата връзка Гърция - България и отговорност на хората, които доведоха със забавянето с години финализирането на тази газова връзка и генерално решение за Маришкия басейн. Второ силен, убедителен План за възстановяване и развитие. План, в който българската икономика има водещо място и роля. Това наследство от ГЕРБ е катастрофа. В него няма никаква перспектива. В него има стремеж да се закърпят дупки и да се усвоят едни средства. ГЕРБ това го могат. Преосмисляне на България в зелената сделка. Незабавни стъпки за стартиране на съдебна реформа", подчерта лидерът на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка.

Той призова да има Съвет по правосъдната реформа. "Ние почти всички промени, които сме правили в Конституцията от нейното приемане досега, са свързани с правосъдие. Усещането на хората за липса на справедливост и правосъдие, се задълбочава и развива. Успоредно с това незабавно закриване на специализирания съд и прокуратура. Не като тези лъжци, които в предизборната кампания го закриват и уволняват Иван Гешев, а реални стъпки", каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1021 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2021.09.14 | 15:08

1
Че, ТЕ РАЗГОВОРИТЕ, кога са СПИРАЛИ, че да ЗАПОЧВАТ пак?!

2021.09.14 | 17:04

2
АБВ + БСП + Движение 21 + Изправи се = БКП. Комунистът винаги е разбойник и лъжец.

2021.09.14 | 17:13

3
Това пиянде на 70 години е тръгнало да управлява държавата. Cтaрците в Бължария са злобни бokлyци. Държат се недостойно.

Добави коментар

Водещи новини