ВМРО: Нелегални мигранти от Афганистан носят опасни педофилски практики

  • 14 септември 2021 12:30

  • 11980
  • 7
ВМРО: Нелегални мигранти от Афганистан носят опасни педофилски практики
© Булфото (архив)

Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа. Мъжете, които прииждат към нас не идват да променят собствения си живот, идват да променят нашия.  За това предупреждава членът на националното ръководство на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Александър Сиди в своята страница във „Фейсбук“ по време на открита среща със симпатизанти във Велико Търново.

„Ще Ви разкажа за т.нар. „танцуващи момчета“. Това е една отвратителна практика, която продължава да се случва в Афганистан. Това са момчета на по 8-10 години, по улиците на градовете на Афганистан ги събират - част от тях ги отвличат, друга част ги лъжат, че ще им дадат образование и ги прибират. Учат ги да танцуват, след това ги вкарват в разни зали и стаи, пълни с възрастни мъже. Не само им танцуват, правят и други неща“, като поясни, че не описва случващите се гаври и извращения с тези момчета, за да не му блокира завинаги профила Фейсбук полицията.

Ангел Джамбазки: Нужно е разполагане на жива сила по границата заради мигрантите

Bacha bazi, както се нарича този ритуал, или bacha bereesh, както се наричат „танцуващите момчета“ е срамна практика, широко разпространена в Афганистан. Това са деца от 7-8 до към 12-13 години, които са прибирани от улицата с една единствена цел – да осигуряват удоволствие на възрастните мъже. Те са обучавани да танцуват и след „представленията“ са насилвани сексуално по няколко пъти или от група мъже едновременно. И всичко това само срещу подслон и храна.

Тази практика не само е широко разпространена в Афганистан, но и за нея се знае от т.нар. правозащитни организации. В интернет пространството могат да бъдат открити десетки статии и разследвания на световни медии по темата. Но тук, у нас, в страната която е външна граница на ЕС, за тази заплаха не се говори. А в държавата ни има десетки лагери от отворен тип, които са разположени в населени места, в които има и детски градини, и училища. Само за София са 3, като не броим този в Бусманци, който се води от затворен тип. И не броим стотиците хостели, които започнаха лека-полека да се пълнят с мъже от Афганистан.

Контрера: Застрашена е сигурността на България и е крайно време армията да бъде изпратена на границата!

„Хайде сега да ми каже някой в българската Държавна агенция по бежанците има ли идея само от тези мъже у нас колко от тях са участвали в тези отвратителни „увеселения“. Колко са били жертва, колко са били насилници? Няма такава информация“, отваря темата към институциите Сиди.

И е категоричен:

„Нашата агенция по бежанците няма как да събере такава информация, но тези хора сега, днес, в момента са по улиците на София, Харманли и по бежанските центрове. И е само въпрос на време тези хора да започнат да правят своите си неща, защото те не идват да променят собствения си живот, а нашия.“

Държавата ни се тресе от вътрешни противоречия и „изчегъртване“ на неудобните, но не се вълнува особено от това какво ни чака следващите месеци от посятата от САЩ буря в Афганистан. Вече половин година нямаме редовно правителство и работещ парламент. Ако допуснем ситуацията от 2015 г. да се повтори, кой ще защити българските деца и жени, българските граждани?

Ето защо ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за пореден път призоваваме за нулева миграция на територията на България!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
11980 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Абу Диаби

2021.09.14 | 14:26

7
Искам Каракачанов да ми танцува чисто гол.

2021.09.14 | 14:17

6
"Ако допуснем ситуацията от 2015 г. да се повтори, кой ще защити българските деца и жени, българските граждани?" Ами Истанбулската конвенция бе, тъпако!

2021.09.14 | 13:58

5
ДО gazo Душке ма, ти от къде си сигурна че знае това от личен опит? Ти вониш на фекалии, авагнистанците няма да те удостоят с обрязаците си. не вървиш защото си дърта брантия!

2021.09.14 | 13:49

3
Отвратителна пасмина

2021.09.14 | 13:50

4
Да си седят в държавата Като не им харесва да се борят Отвратителни навици и гадост неземна

2021.09.14 | 13:28

2
Що ?Да не би да наеб?ха ха некой от ваште?
gazo

2021.09.14 | 12:52

1
Този от снимката го знае от личен опит!!! И му личи!

Добави коментар

Водещи новини