Политолог: Кандидатът на ГЕРБ ще има много големи трудности в борбата срещу Румен Радев

  • 14 септември 2021 08:09

  • 1442
  • 3
Политолог: Кандидатът на ГЕРБ ще има много големи трудности в борбата срещу Румен Радев
© Кадър - Нова телевизия

Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари е един изключителен професионалист. Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в го кандидатират за президент, медицината ще изгуби. Той обаче има политическо мислене. Има и такава позиция и това би помогнало за бързото му идентифициране. Той обаче участваше и в управлението на кризата, което разделя обществото. Тази позиция не му дава опцията да протегне ръка и да събира хората. Това заяви в ефира на Нова телевизия политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според политологът Слави Василев Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари не би искал да се изправи срещу Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има много големи трудности в борбата срещу Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Едва ли някой би се жертвал по такъв начин”, обясни той.

„Борисов каза, че за кандидата ще се реши в зависимост от провеждането на изборите. По-вероятно било ако те са 2в1, кандидатурата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да е партийна”, каза политологът Димитър Ганев.

Политолог обяви сценария, при който Румен Радев би загубил изборите

Според него кандидат-президентската двойка ще играе ролята на „водачи на листите”.

„Кандидатът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е със сигурност ще е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е изнервена заради новия проект на Петков и Василев. По мое мнение този проект е самостоятелен и зад него не стои президентът”, добави политологът Слави Ангелов.

Последвайте канала на

Калина Христова
1442 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ivan

2021.09.17 | 21:06

3
Radev e vece minalo svrseno vreme !!! Ocakvam licnost kojato ste obedini nacijata k*m Novi pobedi ...!!!

2021.09.15 | 00:40

2
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...
bbb

2021.09.14 | 09:30

1
Този тъпунгер Василев е един мазен лисунгер Мисли се за голям умник а e Една проста тиква

Добави коментар

Водещи новини