Анализатор: Слави Трифонов каза нещо, което вероятно и самият Радев не очакваше

  • 13 септември 2021 09:23

  • 61768
  • 8
© Колаж: Novini.bg/Булфото

Скандали, цветущ език, подходящ повече за махленски кавги, отколкото за народни представителите. Такива са последните дни на 46-ото НС. 

,,Късметлии сме, че при нас не се стигна до физически контакти, бяхме близо, но се разминахме. Този език е компенсация, че няма нормални средства един депутат да покаже, че отсрещната страна няма нормалност в приказките'', коментира Любомир Аламанов от Центъра за анализи и кризисни комуникации.

Той е убеден, че целта е отклоняване на вниманието от важните за обществото въпроси.

Това в езика на пропагандата се нарича целенасочено създадена пушилка. Къде са резултатите от работата, къде са проверките на нередностите, кога ще има обвинен висш политик за корупция - това са важните въпроси, които се избягват. Ние сме принудени да говорим за "500 К", обществото се бута да тича по димни следи, добави анализаторът.

А колегата му Александър Христов беше категоричен, че промяната в езика на депутатите се дължи основно на влизането в политиката на "Има такъв народ".

Основната причина затова е нахлуването на хора от ИТН, които нямат кой знае какъв политически опит, култура, възпитание. Опитът това шоу да бъде пренесено на политическата сцена катастрофира челно с принципите на една демократична държава. Слави каза "Аз имам авторитарни черти" - неговото разбиране за собствената му роля е такова. Това е невъзможно като поведение, когато тази партия има 1/3 от народните представители, заяви Александър Христов пред Bulgaria ON AIR.

Според него този манталитет ще отблъсне избирателите и рекордно малко хора ще отидат да гласуват на предстоящите избори 2 в 1. 

Първан Симеонов: Победителят от протестите се казва Румен Радев, а не Слави Трифонов

И двамата анализатори са категорични, че в надпреварата за президентския пост ще видим само познати личности.

Появата на непознат човек като Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на преди пет години е невъзможно сега да се случи заради политизацията в публичното пространство. Затова вероятно партиите ще заложат на познати лица, коментира Христов.

А Любомир Аламанов е убеден, че целенасоченото споменаване в публичното пространство на конкретни имена е пореден случай на нечиста политическа игра.

ИТН ще подкрепи Румен Радев на президентските избори

Важно е кой кого ще издигне. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в рязко избухна, че ще подкрепи Радев, вероятно самият президент не знаеше. Вчера се заговори как ГЕРБ обмисляли Петър Стоянов за свой кандидат. Все едно те се опитват да го приватизират за себе си или пък да го изгорят, защото ако "Демократична България" искат да го издигнат - вече няма да могат, аргументира се Аламанов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
61768 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.13 | 11:10

5
Въпреки писъците на гейберските интелектуалци, които не са прочели една книга през живота си, Радев ще бъде още пет години президент. Това окончателно ще довърши ОПГ ГЕРБ.
шибам шибача на гербери

2021.09.13 | 18:28

8
Като те гледам теб, едва ли си чел някога книга.
'О,Шипка-радефф'

2021.09.13 | 12:18

7
ПОЧНИ ОТ майка СИ !
некой

2021.09.13 | 12:17

6
С ТАКИВА КАТО тошкш-КЛОУНА , БЕЗ МОРАЛ И КУЛТУРА - САМО ОБУВКА ГИ ОПРАВЯ !
Гост

2021.09.13 | 10:27

4
ГЕрБ залагат на куц конн, отдава го няма нашето СДС от 1989 година , да неговорим за младите те въоще неса чували фразата “ Кажи си Иване “

2021.09.13 | 09:53

1
Едно е да нямаш политически опит, а съвсем друго е да нямаш и култура и възпитание, което си е самата истина. Но, както казват самите те, каквото суверена каже.

2021.09.13 | 10:15

3
ТРИФОНОВ ОПРОСТАЧИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЩО НЕ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

2021.09.13 | 10:08

2
Свикнали са всичко да им се получава с магическа пръчица... нормално! А иначе, че им липсват първите 7г. е нормално, селянчета са си все пак, въргаляли са се по канавките на село!

Добави коментар

Водещи новини