Симов: Партиите на протеста се провалиха

  • 11 септември 2021 09:32

  • 32910
  • 6
Симов: Партиите на протеста се провалиха
© Булфото

Т. нар. партии на протеста се провалиха в това да дадат алтернатива на модела на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Провалиха се в това да си говорят една с друга и да потърсят общото. Никой днес не говори за изчегъртване на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ние се занимаваме само с вътрешно-парламентарната кухня и кой кого е нарекъл предател. С тази атмосфера парламентът опасно прилича на психиатрия, останала без лекарства. Този коментар направи Александър Симов пред Георги Любенов в ефира на БНТ.

В рамките на този психиатричен парламент БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е показа, че е партията, която търси диалога и се опитва да направи така, че всички извън ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да седнат и да говорят не за това, което ги разделя, а къде са общите теми, по които може да се направи нещо. Но срещу нас конфронтация, неразбиране и явна политизация на тези процеси, каза още Симов.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се страхува от евентуален бъдещ политически проект около Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, обясни соцдепутатът. Не е интрига и водене на война срещу президента да попиташ дали той стои зад такъв проект, коментира той. И допълни, че към момента го задоволява отговорът на държавния глава, че не е той човекът, който ще предаде левите хора в България.

Но ще следим дали не се оформя поредният политически балон, допълни Симов. Запитан дали е възможно БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да подкрепи друг кандидат за президент, а не Радев, той отговори: Не виждам такива условия, не виждам как ще стане това, имаме решение за подкрепа на Радев и не виждам какво може да ни накара да седнем да го преоценим.

Георги Свиленски за решението за пенсиите: "Татко ще ти купи колело, ама друг път"

Той определи като интрига спрягането на името на Янаки СтоиловЯнаки СтоиловЯнаки Стоилов е роден на 8 септември 1958 г. в гр. Велико Търново. Завършил е право в Юридическия за кандидат-президент на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

На политическия хоризонт се появяваха метеори или звезди и залязваха. Ние сме партия на 130 г и не треперим от такива политически проекти, коментира зам.-шефката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Ирена Анастасова.

Не мисля, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е би трябвало да се притеснява от подобен проект - ако гледаме биографиите и действията на хората, които се говори, че ще правят тази партия - те не са леви хора, допълни тя.

Последвайте канала на

Калина Христова
32910 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ПРОВАЛИХА СЕ ЗАЩОТО

2021.09.11 | 12:13

6
СА СЪЗДАДЕНИ ОТ МАФИОТИ!
ХХХ

2021.09.11 | 12:03

5
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.11 | 11:57

4
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.11 | 11:50

3
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
Бачо Колю

2021.09.11 | 10:25

2
Всички партии се провалиха и сега вие сте наред.Бюджета е актуализиран,дерзайте другари.
Хахаха

2021.09.11 | 10:15

1
Трите БКП-та - БКП-БСП, БКП-ГЕРБ и БКП–ДПС отново заедно :))) Дърлят се за кокала, но покаже ли се опасност за модела им, веднага се съюзяват срещу народа и така вече 32-ра година.

Добави коментар

Водещи новини