ДБ: Коалицията "Гешев" отново забави закриването на спецсъда и спецпрокуратурата

  • 10 септември 2021 19:12

  • 2012
  • 7
ДБ: Коалицията "Гешев" отново забави закриването на спецсъда и спецпрокуратурата
© Булфото (архив)

За пореден път правната комисия в Народното събрание не стигна до първо гласуване на проекта на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за промени в Закона за съдебната власт за закриването на специализирания съд и специализираната прокуратура, информират пресцентъра от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

След като снощи заседанието не се състоя заради процедурни хватки, днес коалицията "Гешев" от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с използва всички трикове, за да печели време и да не се стигне до гласуване, въпреки че заседанието се състоя в две части. Нещо повече, след като общественото изслушване на засегнатите страни премина преди седмица, сега същите институции отново напоително защитаваха статуквото, без по същество да имат нищо общо с процедурата по гласуване, се казва в съобщението.

Това беше поредният успешен опит за бламиране от страна ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на ключови парламентарни заседания, на които се обсъждат предложените от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" реформи на правосъдието в България, се казва още в съобщението.

"В правната комисия днес наблюдаваме парад на лицемерието, опит да се съхрани непокътнато царството на Гешев. Очевидно страшно много хора не искат да се стигне до гласуване в зала за закриването на специализираните съд и прокуратура", е заявил съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който е присъствал на заседанието на правната комисия.

"Очевидно, много хора ги е страх. Очевидно, много хора идват да се отчетат пред главния прокурор колко самоотвержено "дерат ризи" за това да бъде непокътната цялата инфраструктура на репресията в България", е добавил той пред журналисти след края на заседанието.

Прекратиха заседанието на правната комисия, няма гласуване за закриването на спецсъда

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2012 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анубис

2021.09.13 | 15:36

7
ДБ вие в каква коалиция сте? Сигурно в тази, която направи всичко възможно да няма правителство хахахха
ИДИОТА ИСКА ДА КУПИ

2021.09.10 | 21:55

1
ДБ ДА ГО ДУХАТ!РАБОТЯТ ЗА ОСЪДЕНИ ИЛИ СЛАДСТВЕНИ МАФИОТИ И ЗАДАЧАТА Е ДА ПРЕМАХНАТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ОРГАНИ, КОИТО СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТЯХ!

2021.09.11 | 16:49

6
БОКО И СЕВДА ДА ГО ДУХАТ.ГЕШЕВ НАЛИ НА ТЯХ СЕ ОТЧИТА?

2021.09.11 | 10:17

5
Защото службите са радев

2021.09.10 | 23:49

2
Защо службите не взимат отношение?? Застрашена е националната сигурност, от 3ма олигарси

2021.09.11 | 10:07

4
А ГЕШЕВ С КОЙ СИ ПИШЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРАВНАТА КОМИСИЯ? ОТ КОЙ Е ЗАВИСИМ? ОТ СЕВДА-БОЙКОВАТА?
ХА-ХА

2021.09.11 | 00:02

3
Бързайте! Че ДБ, Мая и ИТН ще трябва и Брендо да освобождават.

Добави коментар

Водещи новини