Даниела Дариткова: Държавата в момента е подчинена изцяло на амбицията на Румен Радев

  • 10 септември 2021 18:45

  • 8587
  • 6
Даниела Дариткова: Държавата в момента е подчинена изцяло на амбицията на Румен Радев
© Кадър: БНТ

„Държавата в момента е подчинена изцяло на амбицията на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за втори мандат. Това, което ръководи решенията му, е кога ще е най-изгодно за него да са президентските избори. Според ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в избори 2 в 1 е най-добрият вариант, за да се спестят поне малко от тези неоправдани разходи“. Това заяви Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването "Още от деня" по БНТ.

Името на кандидата за президент на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще стане ясно през следващите седмици обяви Дариткова.

„ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в напусна заседанието в НС по време на дебатите за бюджета, защото е изключително сложно и непредвидимо да се прави актуализация на бюджета от служебно правителство, чийто мандат е ограничен. Видяхме как всички партии в предизборна надпревара внесоха своите предложения, част от които популистки и създадоха хаос“, коментира още тя.

Румен Радев: Разпускането на Народното събрание е въпрос на дни

„Единствената причина, поради която се налагаше актуализацията на бюджета на НЗОК беше увеличението на пенсиите. В един момент се оказа, че това се отлага за декември. Това беше излишно, защото в действащия бюджет на Касата има такава възможност. Нашите предложения не бяха приети“, смята тя.

Дариткова прогнозира, че ще има проблем с оправдаването на разходите за здраве през следващите месеци.

Според нея е нямало нужда парламентът да заседава два дни за да приемат взаимоизключващи се точки.

„Светът се намира в хуманитарна криза. У нас има парламентарна криза. Тук отговорността трябва да се сподели, защото Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не допусна да се намери диалог между партиите. Той именно подстрекаваше всички да са срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние сме показали, че можем да носим отговорност“, подчерта Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Стойчо Кацаров: Срещу COVID-мерките протестират хора, свързани с ГЕРБ

„Здравната система е поставена пред изключително предизвикателство, но така е с цял свят. Имаме достатъчно ваксини, но желаещи няма. Даряваме ваксини, а в България ваксинационната кампания буксува. Това е единствения начин да запазим човешкия живот. Другото важно нещо е да се спазват мерките. Общите ни усилия са решаващи“, подчерта Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

Мая Йорданова
8587 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иванов

2021.09.11 | 14:27

6
Сто пъти по добре от колкото на амбициите на Бойко, Пеевски, Доган и Гешев.
ЗА ПО УМНИТЕ Е ЯСНО

2021.09.10 | 22:06

5
ДО НАЧАЛОТО НА ПРОТЕСТИТЕ ТАЙНО И ПОДМОЛНО ОБРАБОТВАХА СЪЗНАНИЕТО НА НАРОДА, СЛЕД ТОВА ЯВНО И БЕЗСКРУПОЛНО!
Тк

2021.09.10 | 19:48

3
Абе лельо от село 12 години на кого беше подчинена страната ? Радев поне не краде като оня толуп Борисов.

2021.09.10 | 19:56

4
Психиатър ти трябва и то специалист
О

2021.09.10 | 19:21

2
Всички за Александър Томов.Поне да се използват парите откраднати от Кремиковци
кой го е6е

2021.09.10 | 19:15

1
за позабравените и отдавна захвърлени дори от тиквата бивши гербави проститутки?

Добави коментар

Водещи новини