Вицепрезидентът: Младите хора гледат на живота отвъд стереотипите и клишетата. Това ни трябва!

  • 10 септември 2021 17:22

  • 465
  • 1
Вицепрезидентът: Младите хора гледат на живота отвъд стереотипите и клишетата. Това ни трябва!
©

„Младите хора на България ни дават много със своята енергия и амбиция, със смелостта да отстояват себе си, да защитават позициите си със сериозни аргументи. Най-ценното – умеят да гледат на живота отвъд стереотипите и клишетата.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , се обърна към учениците, участвали в Международната награда на херцога на Единбург. На официална церемония в Националния исторически музей вицепрезидентът Йотова и посланикът на Великобритания в България Роб Диксън отличиха 31 български ученици, постигнали златно и сребърно ниво в наградата.

Създадената през 1956 г. Награда на херцога на Единбург е международна програма, в която младежи на възраст от 14 до 24 г., с помощта на лидери, постигат цели, поставени от самите тях. В трите нива на програмата – бронзово, сребърно и златно, младите хора предизвикват себе си в различни сфери и така придобиват умения и качества, които допринасят за тяхното личностно развитие и активно участие в общността, в която живеят. Инициативата се организира в 160 държави. В България се провежда под патронажа на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

В приветствието си вицепрезидентът сподели, че винаги е работила с млади хора заради тяхната енергия и нестандартен поглед. „Едни от най-успешните инициативи, които съм организирала през цялата си кариера, са заедно с млади хора. Именно с британското посолство си партнираме в инициативата „Посланик за един ден“, която изгражда лидери“, посочи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Вицепрезидентът определи Международната награда на херцога на Единбург като мощен стимул за развитието на младите хора, който им помага да опознаят себе си и света, дава им възможност да открият свои неподозирани качества и умения. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , цитира Виктор от София, отличен през 2020 г., според когото програмата учи на отговорност към себе си и към другите.

Своето признание вицепрезидентът изрази към всички, които развиват и подкрепят престижната международна инициатива. „Вие сте осъзнали, че най-ценна е инвестицията в нашите деца. Давате най-нужното за всеки млад човек – подадената ръка за подкрепа и кураж за големи мечти“, изтъкна Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Вицепрезидентът поздрави участниците от името на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
465 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПУТИ К РАДЕВ

2023.08.02 | 02:10

1
РОДИНАТА МИ Е ТОТАЛНО ОСРАНА С ГНУСНИТЕ ИМЕНА НА РОСИТЕ И С ТЕХНИТЕ ЧУЧЕЛА. 13 ВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ Е С ЧУЧЕЛОТО НА САШО ТАРАШО НА КОН И БЕЗ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СИ ЦЕНТЪР.ВСИЧКИ,ВСИЧКИ,КОИТО РОСИТЕ СА ОСВОБОЖДАВАЛИ МРАЗЯТ РОСИТЕ. ЕДИНСТВЕНИТЕ,КОИТО ОБИЧАТ ОНОДИТЕЛИТЕ РОСИ СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ. РОСИТЕ ПРЕЗИРАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ И КАЗВАТ,ЧЕ ЛЮБОВТА И СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА,ЧЕ СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ВСИЧКО ЧОВЕШКО,ЗА ТОВА Ѝ ТЕРИТОРИЯТА НА РОСИТЕ ОКОЛО БАЛКАНА-ТАКА НАРЕЧЕНАТА БЪЛГАРИЯ Е КЕНЕФ НА РОСИТЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...

Добави коментар

Водещи новини