Явор Дачков: Ако ИТН искаха да изчегъртат ГЕРБ, можеха да го направят като с Дончева

  • 09 септември 2021 14:44

  • 18275
  • 12
Явор Дачков: Ако ИТН искаха да изчегъртат ГЕРБ, можеха да го направят като с Дончева
© Булфото архив

"Ако "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" искаха да изчегъртат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, те можеха да го направят успешно, както направиха с Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, но те предпочетоха да хвърлят енергията си към протестните партии". Това каза пред БНР журналистът Явор Дачков и добави, че не вярва на твърденията на ИТН, че депутатката от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" се е опитвала да купи някого.

"По-скандални са нейните изказвания за колегите ѝ Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 и други хора. Те я осветиха и изхвърлиха от политиката, защото не виждам за кого тя ще се закрепи на следващите избори след тези скандални разкрития", смята той.

Борисов: Радев е злото в тази държава, в момента той самоубива следващото правителство

Според журналиста, Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е осветлила част от задкулисието около ИТН и затова е била "отстреляна". По думите на Дачков вулгарността на хората от ИТН се е пренесла върху Народното събрание.

"Последните два парламента ни върнаха в началото на прехода. Това е просто хабене на енергия. Парламентаризмът се завърна, но не като дебат за общото благо, в който се изяснява накъде трябва да поеме страната. А като изтощение през страсти и пилеене на енергия, които по-скоро служат за забавление, но не и за управление. 45-ият и 46-ият парламент бяха абсолютно неефективни и моята оценка е по-добре да не се беше завръщал парламентаризмът в такъв вид", коментира Дачков.

Според него управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е било по-добро, но е за предпочитане, което го потвърждава и социологията с проучване на общественото мнение, сочещо, че на следващите избори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще са първа политическа сила: "Голяма част от обществото не иска ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да изчезне от политическата сцена, както им се искаше на протестните партии".

Явор Дачков направи прогноза в следващия парламент може да бъде съставено правителство около ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Няма условия за нов проект, тези очаквания ми се струват пожелателни от хората, които са срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Първо - избирателната активност няма да е висока. Второ - твърдите ядра ще се запазят. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на могат да вземат малко гласове от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и разочаровани от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, ИТН все пак ще остане значима политическа сила. Не виждам Петков и Василев откъде ще вземат гласове, за да станат водеща политическа сила, че да донесат промяна", каза журналистът във връзка с непотвърдената информация за евентуален политически проект на двамата служебни министри.

Дачков подчерта, че, ако влезе в следващото Народно събрание проект на Петков и Василев, това ще "потопи" ИБГНИ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
18275 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Анонимен

2021.09.10 | 12:28

12
ИТН бяха до тук Тошко Йорданов ги заличи като Партия с изказването си срещу пенсионерите и целия български народ
Не само

2021.09.09 | 17:57

7
голяма част от обществото не иска ГЕРБ да бъде "изчегъртван",ами и не малка част от гласувалите за Трифонов вече открито заявяват разочарованието си от него,а и от "протестните" мутренски партии на Радев. На следващите избори не само ще имаме нов президент,ами ще имаме и редовно правителство което няма да включва чалгари и мутропротестърите. .
Зора

2021.09.10 | 00:09

11
Трай коньо за зелена трева !
Анонимен

2021.09.09 | 18:13

10
Ясно, Явор Дачков също се е настанил на намафиотската хранилката!
ИТН, ДПС и герб се оказаха една банкнота

2021.09.09 | 18:03

9
Чалгарът прилича на ББ по това че : той също е диктатор и командва своите чалгари от вкъщи, напада протестните партии, мрази силните служебни министри- Петков, Василев и Рашков.
Tres

2021.09.09 | 17:58

8
Абсолютно е прав за изчегъртването. По агенциите всичко е ГЕРБ
Ние всички

2021.09.09 | 17:56

6
Само за ГЕРБ и предложения от тях кандидат за президент. Другите доказаха своята некадърност два пъти

2021.09.09 | 17:16

5
Важното е никога да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , идиотщините , простащините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !
tim

2021.09.09 | 16:41

4
dackov dokazano e tce si oligofren bi li mi obiasnil kak se izcegratvat sapartiici.
Драган

2021.09.09 | 16:06

3
Към ходещият г ъ з : Изръза "той самоубива" е невъзможен.

2021.09.09 | 15:39

2
Протестни партии???платени лумпени.

Добави коментар

Водещи новини