Борисов: Радев е злото в тази държава, в момента той самоубива следващото правителство

  • 08 септември 2021 12:10

  • 13586
  • 150
© Булфото

С какво право мен ме глобиха 300 лв. с игумена на Рилския манастир, а тези хора ходят без маски в парламента. Това попита в началото на брифинга в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в лидерът на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, показвайки снимки на Асен Василев и Стойчо Кацаров в парламента. 

,,Мика Зайкова казва, че има пари, същото казва и Асен Василев и признава, че моделът "Борисов" е оставил в държавата в прекрасно състояние. Имало пари и излишък. Тогава защо обясняват някои партии, че не можело да се вдигнат пенсиите. Кое е вярно? Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които доказаха, че не могат да управляват, а и не разбират материята. А тя е, че бюджетът е най-важният политически закон и се изпълнява от правителство с мнозинство. Но за да угодят на диктатора Радев, решиха да искат актуализация на бюджета и направиха така, че залагат бюджетът не само до края на годината, но и за следващото правителство за следващата година'', коментира Борисов. 

Помните ли 50-те лева, които давахме на пенсионерите? Сега станаха 120 лева. Тошко Йорданов днес каза, че нямало приходи. А защо Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се е концентрирал само да си спечели изборите и оставя следващото правителство да се самоубие като намали всички тези разходи, които са неразумни. За да може да обяснява пак, че е добър служебният му кабинет, а всъщност за създава и залага хаос. Как си представят да вържат дефицита до 3 процента? Правителствата, които аз съм управлявал, винаги са били на излишък и бяхме втори в ЕС по най-малък външен дълг и с най-ниския дефицит. С тези разходи обаче не знам на колко процента ще отидем, сигурно вече сме над 5%. ЕС търпеше такова нещо заради COVID кризата, но сега всичко се вдига като икономиката, защото не проспаха като Кацаров и Радев златните месеци за ваксинация и сега не затварят никъде. Само у нас се затварят, защото Кацаров си отиде на море, а Радев дори не знаем дали е ваксиниран, каза още бившият премиер пред журналистите.

Изненадващо с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП - добавка от 120 лв. за всички пенсионери до края на годината, нови скандали в НС

,,Напомням, че ще дойде наказателна процедура от ЕС за свръхдефицит и оттам следва, че правителството ще трябва за една година да ореже всички разходи и да се самоубие. Радев в момента самоубива следващо редовно правителство. Аз в такъв годеж няма да вляза, защото това съм го изживял с постната пица на Дянков, след като фалираха КТБ и трябваше над 6 млрд. лв. да възстановим. Народът тогава ни вярваше и удържахме, но сега кой може да има такова доверие?! Ние вчера казахме, че не е страшно да има и по 120 лв. за три месеца, но е страшно да заложиш за догодина да няма приходи, а разходите да се вдигнат с милиарди", посочи Борисов.

,,Защо Нинова и Йорданов не кажат, че вчерашното решение изисква увеличение на данъците? Не си купувайте изборите на Радев с тези пенсии за догодина. Надявам се, че Европа няма да ни остави пак с 3 долара пенсия, но ни гледат и се чудят какво става. Те се бият за ваксини, а ние ги даряваме. Къде са мерките за бизнеса, къде е помощта? Нали Радев говореше за Севера и Северозапада, къде са им парите за инфраструктурните проекти, които те ги взеха и ще ги похарчат. Спряха проектите'', припомни Борисов за пътищата. 

,,Държат се Каримански и Асен Василев за главата, чудят се и ДПС, а преди седмица ИТН и ДПС имаха годеж и щяха да правят Каримански шеф на БНБ'', заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Ако има там хора със здрав разум и Тошко Йорданов е искрен за бюджета, да седне с колегите и да видят как да вържат актуализацията на бюджета, за да не оставим така държавата. Макар че се видя, че те няма да спрат да лъжат и се угажда само на исканията на Радев. Затова и не отварят Изборния кодекс да се броят квитанциите и ще лъжат отново на изборите, защото всичко е подчинено на това Радев да стане президент. Всичко се прави в името на това, дори и държавата да фалира, обяви Борисов.

Бойко Борисов към Румен Радев: Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор?

Бившият финансов министър Кирил Ананиев бе категоричен, че предлаганите решения за бюджета в парламента са без аналог в историята на България. 

,,Дори за следващата година се залагат над 70 предложения, които ангажират над 3 млрд. лв., които ако се приемат, дефицитът ни ще бъде незапомнен'', предупреди Ананиев и бе категоричен, че ще влезем в процедура по поемане на дълг след санкции на ЕС. 

Томислав Дончев припомни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в още преди седмица са предупредили, че има риск от хаос заради преразхода в предложенията на всички партии за бюджета.

Всеки се опитва да предложи нещо за своите избиратели и при липса на мнозинство, както и фактът, че го предлага назначено служебно правителство, води до тази ситуация. Аматьорщина е изобщо вкарване на подобна актуализация от подобно правителство, което е назначено и няма легитимност. Бащата на ситуацията в момента е президентът, а майките са партиите, които решиха, че са на промяната. Не ни чака нищо добро, обяви Дончев. 

Ананиев допълни също, че в заложения бюджет има 1,6 млрд. лв., които кабинетът на Радев е предвидил от Плана за възстановяване, но в същото време този план още не е подаден и няма никакви изгледи тези пари да се получат. 

Атанасова: Предстоят тежки месеци за българските граждани, няма никакъв годеж

На въпрос относно кой ще е кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за президент Борисов уточни, че на първо място трябва да се разбере кога ще са изборите и дали ще са 2 в 1.

,,Първо трябва да знаем кога са изборите и дали са 2 в 1, за да кажем кандидат. Всеки път това ви го обяснявам и винаги едно и също ме питате. Има значение дали е в един ден или не е. Защо все едно и също ме питате'', ядоса се на журналистите Борисов.

Злото за тази държава е Радев и това е единственият проблем и ние трябва да имаме кандидат срещу него, защото сега никой не му противостои, допълни той.

,,Този фарс трябва да приключи - има срок и трябва дасе разпусне парламента и да отиваме на избори. Той бави, за да си гарантира изборите и да имат време да си направят партия'', каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по повод това кога трябва да се разпусне парламентът.

Снимки: Булфото

Бившият премиер изказа и своето виждане относно скандала между Татяна Дончева и ИТН.

Касичка. И двамата са много уязвими и затова почват да бягат в обясненията. Тошко каза половин милион за депутат, чух го. А колко е таксата да свалиш главен прокурор или да свалиш ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от власт? Представяте ли си какви десетки милиони са се развъртели, понеже освен ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма друга здрава сила в държавата. Но народът се усети и сега пак ще ги победим, както винаги. И сега в България сме първа сила дори с техните машини, заяви на финала Борисов.

Владимир Василев
13586 150

Свързани новини

Коментари 150

Добави коментар
Подържам Герб

2021.09.10 | 11:08

150
Ако искаме да се стабилизира държавата както беше ,трябва да се гласува за Герб и против Радев ! Иначе нищо добро не ни чака !
Подържам Герб

2021.09.10 | 11:06

149
Ако искаме да се стабилизира държавата както беше ,трябва да се гласува за Герб и против Радев ! Иначе нищо добро не ни чака !
ПАК НЯМА ДА ИМАМЕ

2021.09.08 | 19:54

141
ПРАВИТЕЛСТВО, АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗАДРУЖНО ЗА ГЕРБ И ДРУГИ ПРЕЗИДЕНТ!

2021.09.10 | 10:38

148
Радев: Борисов има сметка с 40 милиарда лева във Ливан АНЕЛИЯ ИВАНОВА СЕПТЕМВРИ 8, 2021 Радев; Борисов има 40 милиарда лева в сметка във Ливан. Това имаме като информация. Парите на народа са изнесени там. За това ще се лежи в затвора. Парите са изнасяни с авиотряд 28. Това е супер скандално и ще бъде информирана Европейската Комисия за това.

2021.09.08 | 20:16

147
МНОГО СИ СМЕШЕН
Анонимен

2021.09.08 | 20:13

146
Единственото правилно за България решение!
Анонимен

2021.09.08 | 20:13

145
Единственото правилно за България решение!

2021.09.08 | 20:00

144
БОКО ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ ВЛАДИ ГОРАНОВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ В СПИСЪКА МАГНИТСКИ?
ПАК НЯМА ДА ИМАМЕ

2021.09.08 | 19:54

142
ПРАВИТЕЛСТВО, АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗАДРУЖНО ЗА ГЕРБ И ДРУГИ ПРЕЗИДЕНТ!

2021.09.08 | 19:57

143
ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ВИ Е.Б.А МАМАТА НАЛИ ПОДЛОГО ГРОБАРСКА. АКО ЗНАЕШ КАКВО ПРЕДСТОИ НАПРАВО ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!
...

2021.09.08 | 18:08

140
.....

2021.09.08 | 15:23

124
БОКО СКОРО ЩЕ ТИ ГО НАБИЯТ ТОЧНО ТВОИТЕ ХОРА КАТО НА БАЩА ТИ ТОДОР ЖИВКОВ!! ТАКАВА Е СЪДБАТА НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ГЛУПАЦИ!

2021.09.08 | 17:53

139
И ДВАМАТА СА НЕГРАМОТНИЦИ И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

2021.09.08 | 16:30

137
БОКО ЩЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА СЪЗДАТЕЛЯ СИ-ТОДОР ЖИВКОВ!!!

2021.09.08 | 15:01

122
РАДЕВ ТИ ГО НБИ И НЕ МОЖЕШ ДА АИ ГО ИЗВАДИШ ДОКАТО СИ ЖИВ
Караоглу

2021.09.08 | 16:41

138
До 15:30: Ти де го разбра, че е мек?! Бара ли го бе, сулук?! Ай сиктир бе...
Народа

2021.09.08 | 15:30

128
Радев с мекия ли ?Няма как да стане.Да яде на Баце пожарникарският маркуч и да си копа кауните на село ама и за това не става
Народа

2021.09.08 | 15:36

133
Евалата Баце Велик си!

2021.09.08 | 16:27

136
Яаж му мекия уй , боклук плиткоумен !

2021.09.08 | 16:26

135
Тоя нерез още ли не е заклан публично б , нговата мамица недоправена !

Добави коментар

Водещи новини