Николай Хаджигенов избран за председател на новоучреденото сдружение "Ние идваме"

  • 07 септември 2021 12:09

  • 3061
  • 6
Николай Хаджигенов избран за председател на новоучреденото сдружение "Ние идваме"
© Булфото (архив)

Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 бе избран за председател на сдружението "Ние идваме", съобщиха от сдружението.

Оттам отбелязват, че сдружението е било учредено на 2 септември, като посочват, че тази дата е важна за хората, искащи модерна и свободна България. В основата му са хора от протестите, научните среди и бизнеса, сред които Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971, Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR, Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, Антонела Понева, Биляна Алабачка - мениджър в голяма международна компания, Огнян Спасов - председател на Стопанската камара във Варна, Антоанета Бойчева, Теодор Ангелов, Георги Табаков - председател на Български икономически форум, Асен Атанасов - бивш ректор на ТУ-Варна, Виктор Лилов и други, информират от сдружението.

"Предприемаме действие, което закъсня с една година, но си даваме сметка, че без този ход и събиране на хората, които желаят промяна, трудно ще продължим напред в постигане на общите ни цели. Сега вече "Ние идваме!", е заявил по време на учредяването избраният за председател Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971.

Някои от целите, които сдружението си поставя са утвърждаване на върховенството на правото, демокрацията и свободата в обществото.

Хаджигенов и Бабикян регистрират "Ние идваме" като сдружение с нестопанска цел

Организацията ще работи за ефективна правосъдна реформа и си поставя за цел да бъде коректив на порочни управленски практики. Ще работи и за насърчаване на модерното образование, електронното управление и развиването на икономика, базирана на знанието.

До този момент са получени около 400 молби за членство от България и чужбина.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3061 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.09.12 | 10:30

6
Хайде бе да покажат как се хвърлят домати риба как се цапат храмове как се събират пияници и наркомани на едно място голямо възпитание ще падне исках да кажа образование което предлагат но .....
анонимен

2021.09.08 | 09:18

5
Мравин на въжето с всичките му Сорос другарчета
Анонимен

2021.09.07 | 18:34

4
Заминавайте на майната си! В България нямате шанс!
Анонимен

2021.09.07 | 18:34

3
Заминавайте на майната си! В България нямате шанс!
Mitaka

2021.09.07 | 15:39

2
ДОЙДОХТЕ, НАСРАХТЕ СЕ И СИ ОТИВАТЕ
tom

2021.09.07 | 13:21

1
nikolaico kakvoto i da napravish mectatavti da badesh minister niama da stane.

Добави коментар

Водещи новини