Партия "Волт" напуска коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!"

  • 07 септември 2021 11:50

  • 4297
  • 6
Партия "Волт" напуска коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!"
© Булфото (архив)

През уикенда новият политически борд на партия Волт взе решение да оттегли подкрепата си от коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че“, съобщиха от пресцентъра на партията. 

На 29 май се проведе конгрес на Волт, който избра нов политически борд и двама нови съпредседатели Венцислава Любенова и Симеон Трулев. 

Хаджигенов и Бабикян регистрират "Ние идваме" като сдружение с нестопанска цел

"Направихме анализ на взаимоотношенията в коалицията и заявките, с които се събрахме преди 9 месеца и установихме, че има много разминавания и голяма част от хората, с които стартирахме този проект, вече ги няма. Текущите участници и ръководство на коалицията са се капсулирали в един затворен кръг и забравят очакванията на протестиращите, които ни събраха", коментира съпредседателят на Волт Венцислава Любенова.

"Нашите членове и симпатизанти очакваха редовно правителство и по адекватно поведение в Народното събрание на коалицията, която подкрепяхме. Последните дни се удари дъното – всеки дърпа в своята посока. Има хора от „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че“, с които бихме продължили да работим, но не и в този формат", заяви другият съпредседател – Симеон Трулев. 

Мая Манолова и Николай Хаджигенов обясниха защо са ходили в офиса на Слави Трифонов

"Всяка една политическа формация се създава с цел участие на избори и налагане на конкретни политики, в които вярва и би приложила ако участва в управлението. Волт ще участва и на предстоящите парламентарни избори през ноември – независимо дали със собствена регистрация или в коалиционна форма", допълниха от формацията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4297 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Анонимен

2021.09.07 | 18:38

6
По умните осъзнаха грешката си и се махат!
Анонимен

2021.09.07 | 18:38

5
По умните осъзнаха грешката си и се махат!
абе

2021.09.07 | 15:14

4
Вие не знаете ли? Тез пак си смениха името. Вече е "Изправи се БГ. Ние си отиваме"
ЕЛЕКТPА

2021.09.07 | 13:09

3
Днес в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавил, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия Сланинова...
Обикновена Пунта Мара

2021.09.07 | 12:52

2
А, Мая Манолова и Татяна Дончева Тотева, КОГА НАПУСКАТ?!
дали не е

2021.09.07 | 12:25

1
Amper , a ne volt

Добави коментар

Водещи новини