Слави Трифонов: Уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва и какво Ви се казва?

  • 07 септември 2021 10:25

  • 38553
  • 45
Слави Трифонов: Уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва и какво Ви се казва?
©

"Снощи Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев заяви, че е ходила при още десетина депутати на “Има такъв народ”. И де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на “Има такъв народ”. Ако това не е грандиозен скандал в една парламентарна демокрация, в която всички се кълнем - здраве му кажи. Всъщност, едва ли има депутат в българския парламент, който би напуснал групата си и би изневерил на своите избиратели, само заради милите очи на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в или заради симпатичния ѝ тревненски диалект", пише Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в пост във Фейсбук.

Разбира се, за политическите противници на “Има такъв народ”, особено в предизборна ситуация, действията на заместник-председателя на Народното събрание не са скандални. Според тях няма нищо мерзко и престъпно в действията на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е пич, щото “виж как хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов”. Тя е в бели дрехи, а в черни сме пак ние, удобните обичайни виновници напоследък - аз, Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., Радостин Василев и всички от “Има такъв народ”. Голямата част от така наречените “медии” също не намират никакъв проблем в действията на Дончева. Това е повече от разбираемо, защото тези така наречени “медии” са слуги на същите тия наши политически противници. От близо два месеца ние сме им основният враг. Сега е модерно, каквото и да се случи, виновниците да сме аз и “Има такъв народ”. А на парламентарната демокрация, на истината, на морала - майната му. Че някой отправя цинични и нечистоплътни квалификации към настоящия си коалиционен партньор и към лидер на партия, с когото също е преговарял за коалиция - майната му.

Убеден съм, че ако Радостин Василев беше отишъл при Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, за да отцепва депутати от “Изправи се БГ! Ние идваме!” и да сипе помия по кого ли не, тогава виновникът щеше да е Радостин Василев, респективно аз. Дори не мога да си представя каква омраза и жлъч щеше да се сипе!

За така наречените “медии” обективната истина няма значение, значение имат поръчковите лъжи и внушения. Те едва ли ще попитат какво прави Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в близо два часа в офис на депутат от “Има такъв народ”, след като по-рано самата тя твърдеше, че такива офиси не е посещавала? Едва ли ще попитат Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в как хем твърди, че депутатите на “Има такъв народ” са депутати на Маджо, на Доган, на Карадайъ, и хем ходи да се пробва да отцепва депутатите на Маджо, на Доган, на Карадайъ? Разбрах, че поне са я попитали за онова “500к”, написано на листче срещу определени имена, но пък тя не си спомняла дали е писала…

Всъщност, историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас. И за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студиа за задкулисие, умело плуват в него.

А вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се казва - “Няма значение за кого ще гласувате, ние после ще отцепим депутатите от партията, за която сте гласували, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласуват, каквото им наредим”. Нима това не се случи във всички предишни парламенти? Нима не помним колко депутати напуснаха партиите си и станаха “независими”? Нима забравихме “златните пръсти”? Е, с “Има такъв народ” не им се получи. Защото “Има такъв народ” не играе по ничия свирка.

Убеден съм, че промяната в България е възможна, ако хора като Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, които искат да подменят вашия законен, демократичен вот на всяка цена в името на нечий чужд интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че промяната е възможна, ако има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи успешната си кариера на адвокат, за да каже истината. Истина, която е готов да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и ѝ стиска.

Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари, за да разцепи ПГ на ИТН

Последвайте канала на

Десислава Станева
38553 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар

2021.09.07 | 14:29

45
Разбираме. Един турбо чалгар се разпорежда от диванчето, а говори за денокрация. Събрал е 10 процента от гласовете и иска да управлява еднолично. А се е заобиколил с амбулантни тъговци на шнорхели, измамници, послушни булонки и някакви комплексирани недорасли самозвани драскачи. Това виждаме.
Илия Павлов

2021.09.07 | 13:24

44
Случва се че още харчиш пари на Мултигруп! Прост чалгар! Ти си мислиш всичките си сънародници за наивни и заблудени.
Илия Павлов

2021.09.07 | 13:24

43
Случва се че още харчиш пари на Мултигруп! Прост чалгар! Ти си мислиш всичките си сънародници за наивни и заблудени.
Илия Павлов

2021.09.07 | 13:24

42
Случва се че още харчиш пари на Мултигруп! Прост чалгар! Ти си мислиш всичките си сънародници за наивни и заблудени.
Рангел

2021.09.07 | 13:21

41
Ако този от Учин дол си мисли , че ми е сънародник дълбоко се лъже.
Рангел

2021.09.07 | 13:20

40
Ако този от Учин дол си мисли , че ми е сънародник дълбоко се лъже.
ЕЛЕКТPА

2021.09.07 | 13:08

39
Днес в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавил, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия Сланинова...
Ку-ку

2021.09.07 | 11:54

29
Неуважаеми Славчо, неразбра ли какво се случва? Една маймуна колкото се качва по нагоре, толкова повечв й лъсва задника. Всички те разбраха колко си прост и кой ти плащаше твойте тъпи шоута. Дончева е ясна , баята комунистка, от тия от които и ти си пълни гушата години наред.
мършо 20 години

2021.09.07 | 12:44

38
с най-висок рейтинг в БТВ особено първите години 2-3 млн.. той направи БТВ... видехме му заместника оня византиец, на 6 месец му намалиха предаването на 20 минути... ви ева макята малоумна, не можете и да мислите даже
Да, станиславе, разбираме добре

2021.09.07 | 12:13

33
Слeд кaтo eднa кypвa плeшивa нa тиквo-дeпeсapскaтa мaфия сe oпитa дa peaнимиpa пoлитичeски тpyпoвe кaтo Мaлкия Мyк и oткaзa дa слyшa кoлeгитe си oт пapлaмeнтa, тe сa сe oпитaли дa си гoвopят с из6paни в пapлaмeнтa дeпyтaти - хopa, кoитo нe сa слyги нa въпpoснaтa кypвa, a пpeдстaвитeли нa хopaтa, кoитo сa ги из6paли, кaктo сe пpaви пo цял свят. Дpyгo нeщo дa имa, дeтo дa нe ти e яснo, плeшивa дpoгиpaнa кypвo нa Дoгaн?
я го духай бе

2021.09.07 | 12:40

37
прокопиев убитляк ви ева макята неадекватна на всички симпатизанти на оная сбирщина дъбъ либерали, костовисти зелени
Кои

2021.09.07 | 12:30

36
Разбирам че трябва да се махнеш утепляк.....

Добави коментар

Водещи новини