Депутат от ИТН: Аз се срещнах с Татяна Дончева

  • 06 септември 2021 22:22

  • 11705
  • 45
 Депутат от ИТН: Аз се срещнах  с Татяна Дончева
© Булфото (архив)

Радостин Василев е депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", с когото Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в се е срещала. В предаването "Студио Хъ" на ТВ 7/8 Василев разказа, че Дончева го е убеждавала да отцепи част от групата на ИТН, за да се състави правителство, ако президентът връчи третия мандат на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Според разказа на народния представител Дончева е говорила неприятни неща както за Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971, така и за лидерката на БСП Корнелия Нинова. Пред Василев Дончева била написала на бяло листче няколко имена на депутати от ИТН и числото 500 К.

Предлагаме ви част от разговора в ТВ 7/8:

Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на ИТН: На 12 август зам.-председателят на парламента и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в 17.30 ч. отива във офиса на депутата от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство. При мен сега е Радостин Василев, за да ви разкажем как изглежда задкулисието, за което всички говорят, но никой не го е виждал.

Радостин Василев, депутат от ИТН: Когато стана ясно, че няма да реализираме кабинет, аз получих поредица от обаждания от г-жа Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, с която се познавах бегло от преди това, защото тя е адвокат - наказателен, на клиенти, на които аз съм граждански адвокат. Професионално се познаваме с нея, но не и лично. От Народното събрание се познаваме като колеги, нямах ѝ номера. Потърси ме два или три пъти по телефона, срещна ме в Народно събрание и ме помоли да се видим извън Народното събрание на място, което да е така дискретно. Съответно ти знаеш, аз веднага ти споделих за тези нейни желания. Обсъдихме го много внимателно. В този период и други депутати от ИТН бяха подложени на определи совалки, така да го кажем. Решихме с теб да се видя с г-жа Дончева и да видим какво толкова настоятелно иска от мен и какво може да се случи с Радостин Василев.

Тя ме покани на среща в нейния офис, която аз отказах. Защото прецених, че е по-добре да се видим в моята адвокатска кантора. На 12 август, привечер, пет и половина някъде тя дойде в моята адвокатска кантора. Има видеозаснемане, вижда се как тя пристига в офиса. Ако г-жа Дончева оспори, ние веднага можем да го докажем с видеозаписа, защото аз имам охранителни камери пред кантората, адвокатската, които заснемат както нейното идване, така и нейното тръгване от моята адвокатска кантора. Координирах с теб моята среща с нея. Поканих я. Тя дойде. Седнахме на масата. Проведохме разговор около 2 часа. Изключително странен разговор, в който тя, може би час ми обясняваше всъщност колко огромно задкулисие има зад "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и нашия проект. Явно по този начин тя се опитваше да скъси дистанцията между нас, като ми обяснява как г-н Трифонов е човек, който - мога да цитирам, аз си спомням части от този разговор. Тя го наричаше трубадур на мафията. Как сценаристите са тамагочита, как аз съм експерт на високо ниво, моето място не е там.

За мен интересното от този разговор и което аз и ти очаквахме, знаеш, беше да видя същината на такъв тип разговор. Каза, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е трубадур на Илия Павлов. Каза, че зад него стоят десетки лица, като се започне от Орлин Алексиев, Маджо, в миналото някакви кръгове на мултаците. Тя си има един репертоар г-жа Дончева, който не е някаква тайна, тя го сподели с мен. Сподели, че не знае от къде се координира този център в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" на задкулисието, но според нея има десетки хора, които контролират наши решения. Насочи идеята, че дори ДПС, спомена лидера на ДПС, председателя на парламентарната им група г-н Карадайъ. Който от единия край на масата Орлин Алексиев го дърпал, от другия край на масата Слави седял по средата и не искал да излезе от тази маса. Аз слушах тази пледоария, тя разшири спектъра на нейната конспирация. Този разговор беше около два часа, от които аз съм говорил 10 минути. Това е истината за разговора. А истината кой стои зад Слави всички я знаят. Това са избирателите и българският народ. Аз уважавам г-жа Дончева като професионалист, тя е много сериозен адвокат. Много често съм слушал нейни изказвания преди да стана народен представител и съм харесвал нейния прям изказ. За съжаление след участието ми в два парламента по един месец, по два месеца, след последната ми среща с нея, аз считам, че нашата роля трябва да е срещу точно такъв тип хора и ние сме се изправили срещу тях. Те са част от статуквото, те са закърмени с този тип говорене. С този тип манипулиране на хората. Съществуват и вегетират от това. Това е друга тема.

Татяна Дончева за думите Тошко Йорданов: Абсолютни бълнувания

Да се върнем на разговора. Между другото ми разказа много неприятни неща, които мен не ме интересуват за нейния коалиционен партньор г-н Хаджигенов, за Корнелия Нинова ако искаш. Румен Овчаров спомена. Тя каза Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 е ........ с три деца и е действащ агент на ДАНС. Чувайки това нещо от г-жа Дончева, това е човек, с който тя е в една парламентарна група. За мен разговорът вече нямаше нещо, с което да ме изненада. Тя обиди Корнелия Нинова, че е ......... Изобщо поведението ѝ беше странно. Г-жа Дончева започна така отдалече да ми каже, че тя вярва дълбоко, че в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" има 50-ина нормални хора, които могат да изземат функциите на сценаристите и да ги натикат в ъгъла, защото видите ли сценаристите са лоши и те пречат на нормалната политика в държавата и на формирането на кабинет. Когато продължи своето експозе, аз си казах, че те са страхливи, според нея, тези 50 човека. Явно при тях е имало и други совалки. Разбрала е, че няма да приемат подобен тип разговори. Но тъй като го бяхме координирали, аз я изслушах много добре така.

Тя разказа, че всъщност трябва да ви отстраним от ръководството на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и в тази партия просто ще се получат нещата. И с нея ще се работи много добре. Когато ѝ казах, че това е невъзможно, на практика, дори да го искаме, е невъзможно. Тя каза, че и 20-30 депутати, ако могат да бъдат отцепени, за да гласуват извън политиката на ИТН и това е възможно. И в тази връзка каза, че за тази работа трябват лидерски качества, които председателката на Народното събрание нямала. Та трябва да видим дали не е профилактирана и г-жа Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше, защото като виждам колко е атакувана г-жа Митева, която е един прекрасен професионалист, последната седмица от г-жа Дончева, най-вероятно и там е имало греда, но не искам да знам и не искам да питам. Това го пазехме с теб в тайна, знаехме го. Днес го казвам, защото българският народ трябва да знае истината. През цялото време г-жа Дончева говореше, че не може да се реализира политика заради присъствието твоето, на сценаристите и това спъва процеса на нормалното развитие на държавата, както тя го има предвид. Г-жа Дончева след час вече, когато паднаха официалностите и когато аз запазих отговора си, защото Радостин Василев е в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не за пари, не за власт. Казах ѝ го, на нея ѝ го казах, че съм там, защото искам да се боря с тези неща, които се случват в момента. На нея не ѝ стана много приятно.

В периода на разговора тя си рисуваше върху едно листче - бяло. Разговорът тръгна от 50 депутати, мина през 20-30. През цялото време аз я слушах и стигна до конюнктурно точкови хора. Като тя констатира, че Хиновски - нашият експерт в енергетиката, е човек, който би си струвало да бъде привлечен. Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше също, но тя нямала лидерски качества. Определи главния секретар на партията Виктория Василева като подходящ човек, който за определени политики би бил много полезен. През това време си пишеше на листчето тези имена. Това листче беше свързано със стрелки. Драскаше си нещо. Телефонът ѝ звънеше в чантата и имаше на това листче, точно имаше цифрата от 500 К. Ти, аз и всеки нормален човек, който види това листче - аз го виждах перфектно. Не съм реагирал на това нещо, но аз го видях. После си задраска Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше от листчето. Аз не мога да кажа дали това са 500 000 лева, евро или долара. Но за всички нормални хора, аз не съм глупак и като го видях това нещо, дори не реагирах. Една минута след като го видях, аз казах на г-жа Дончева, че никога, за нищо на света това няма как да се случи, дори и с един депутат по такива и такива мои доводи - морални. Защото ние се опитваме да въвеждаме друг морал, а тя работи по начин, който е брутален. Аз като адвокат не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп. Аз го разказвам едно към едно. Хората да си правят изводите.

Тошко Йорданов: Татяна Дончева предлагаше половин милион на хора от ИТН

 

Последвайте канала на

Novini.bg
11705 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
Еми...

2021.09.07 | 06:32

29
ццц, e6aнитe oт Слaвyцa тpoлчeтa нa вaхтa пo всякo вpeмe :)))) Кaзaнoтo o6aчe oт Дoнчeвa зa Слaвyцa e тoчнo. Нaй-нaпpeд, всички зaвисимoсти, зa кoитo Дoнчeвa гoвopи, лъснaхa яснo oт нaчинa, пo кoйтo пapлaмeнтapнa гpyпa с 60-тинa дyпeтaтa си игpa нa "дa си нaпpaвим пpaвитeлствo". Опpeдeлeниятa зa "pъкoвoдствoтo", т.e. слaвyцa и мaймyнкaтa мy, зa пpeпикaнaтa oт зaйци 6oлoнкa сa в дeсяткaтa. Тoвa зa листчeтo, кoeтo ни 6eшe пpoдaдeнo кaтo "пoдкyп", сe мoдифициpa в "извaди eднo листчe, нa кoeтo пишeшe 500, нo aз нe кaзвaм, чe e oпит зa пoдкyп". Изo6щo, смeшки на маймуна тошко африкански.
Еми...

2021.09.07 | 12:19

45
Вчepa ти кaзaх зa тиквaтa, гoвньo, и тя кaтo пeдepaсa, извeстeн кaтo Слaвyцa - peпчи сe цeлa сyтpин, плeснa ѝ Рaдeв eднa цигaнскa с eднo изpeчeниe пo o6яд и pивa дo вeчepтa. Вaшият пpoст и кyх нapкoмaн и тoй същия - кaтo вaс, пeдepaститe, дeтo мy лижeтe aнaлa. Виe и тиквитe стe eднo - 6ивши глaсoпoдaвaтeли нa цapo, кpaдлив и нeyк с6иpтoк oт гoвняни мpъсни сeляндypи. Е6и си мaйкaтa пpaвo в цeнтъpa нa зъ6итe, гaщник зaшмopцaн.
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 09:59

44
Тиквар, ти Славуца я остави, ами я ни кажи нещо за цар Тиква, твоят бог, че ще е интересно да научим нещо ново, герберунгел тъБ:)))!
Еми...

2021.09.07 | 06:46

32
дoлният, нeщo пo същeствo имaш ли дa кaжeш или сaмo щe пoлaйвaш oщe? видяхмe пpeдлoжeниятa нa слaвyцa зa пpeмиepи, дoстaтъчнo e. Мaлкият Мyк - извeстeн нaй-вeчe с кpaж6итe "лицeнзиpaнe" и "пpивaтизaция нa 6тк" и дpe6eн пpeписвaч oт юpфaкa нa СУ и пepaч нa пapи, кoйтo нe мoжe дa си дъpжи yстaтa зaтвopeнa. Аpe сиктиp, тиквички зeлeни, o6paтнo в сeдeм oсми дoкaтo пopaснeтe пoнe дo eдиницa.
я го ду.хай кал.так смешен

2021.09.07 | 06:38

31
нито гледаш на.родното съб.рание, нито де.батите и изобщо гла.суванията... щракаш по клавиатурата глупости. Те такива по.мияри решават съдбата на Родината ми, а с такива лаладжии е пълно

2021.09.06 | 23:04

2
Итн ставате все по мръсни от ден на ден.Няма да мините 4 % та бариера.
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 09:56

43
Рапон, ти ли си??? Или баба Таня, може би:)))?!?

2021.09.07 | 06:51

34
Но е вярно,говньо.15
ей

2021.09.07 | 00:33

15
Много си неграмотен, 100 коментара да напишеш все тая... По-добре се научи да пишеш

2021.09.07 | 06:23

28
Итн ще изчезнат на след избори.
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 09:55

42
Анонимният с коментар за Славчо и... "подведените" от него... подведени могат да бъдат само тиквеници, които носят на раменете си тикви, а не глави:)))!
Майтапчи Йово

2021.09.07 | 09:53

41
А пък тиквениците да... илядите:)))!

2021.09.07 | 08:02

38
Сл Трифонов,трябва да бъде съден,подведе толкоз народ.

2021.09.07 | 06:57

37
Всички политици са със купени дипломи.

2021.09.07 | 06:54

36
101 %.

2021.09.07 | 09:34

40
Къв тоа помияр

2021.09.07 | 09:06

39
Браво,истински българин,срещу,предател

2021.09.07 | 06:52

35
Всички са луди от итн.
Еми...

2021.09.07 | 06:08

25
Инaчe e вeсeлo кaк дългата кариера в "двa пapлaмeнтa" зa пo двe сeдмици пpoмeнят гpaждaнинa :))) "Пpeди дa стaнa нapoдeн пpeдстaвитeл ... хapeсвaх нeйния пpям изкaз." О6aчe, кaтo дeпyтaт "пpямият изкaз" взe дa мy пpeчи и сeгa вeчe e "сpeщy тaкивa хopa" и "тoвa гoвopeнe e мaнипyлaция". Бpaвo :))))
Еми...

2021.09.07 | 06:48

33
Двете неща вървят заедно в едно изречение, свързани логически с "след като бях в два парламента". Лекенцето-"юрист" от ЮЗУ на Пеевски и Гешев си е повервало, но е много глупаво, защото участва в сценарий на Тошето Африкански. А те всичките са тъпи и завършват с провал.
двете неща нямат нищо общо

2021.09.07 | 06:20

27
казаното от дон.чева за има такъв народ не е прям изказ, а откровени лъ.жи... Най-малкото е, че това се вижда по гла.суванията в пар.ламента и внесените зако.нопроекти - този за нсо, за преминаване бю.рото за защита на сви.детели от проку.ратурата към мини.стерството на пра.восъдието, каквито зако.нопроекти са внесли още дъбъ и изправи се бг, предсе.дателя на правната коми.сия свика извънредно засе.дание петък да почне работа по зако.нопроекта на дъбъ за закриване на спецсъ.дилищата, което пропадна заради липса на кво.рум от отсъстващите ге.рб/де.пе.се и част от бе.св.пе

2021.09.07 | 06:17

26
Гн Василев,уговорката ни беше от ИТН да наклеветим гжа Дончева,защото щени паднат много гласовете на следващите избори.По късно ще представя и запис.Йорданов прави всичко.
Еми...

2021.09.07 | 06:37

30
Дa o6o6щим: 6oлнитe oт злoyпoтpe6a с кoкaинyм мoзАци, свикнaли нa peжисиpaни пpeдaвaния с гapaнтиpaн "yспeх" сe чyвствaт мнoгo нeyдo6нo, oткaктo пpoпaднaхa плaнoвeтe им дa зaмeстят тиквитe кaтo пъpви кpaдци нa дъpжaвaтa и сe чyдят кaк дa сe oпpaвдaят пpeд спoнсopитe - включитeлнo с eвтини пoстaнoвки кaтo тaя. Препикани от зайци.
Еми...

2021.09.07 | 06:03

24
Вeсeлo пpeдaвaнe. Нaй-нaпpeд, "тя e aдвoкaт - нaкaзaтeлeн, нa клиeнти, нa кoитo aз съм гpaждaнски aдвoкaт". Дeмeк, кoгaтo Тиквaтa, Стaнислaв или Тoшкo кaжaт - "Дoнчeвa, aдвoкaт нa мaфиятa мoжeм сaмo дa сe смeeм. Втopo, кoe oт слeднитe нe e вepнo? Стaнислaв пeeшe ли нa мaфиятa? Пeeшe. Тoвa e "тpy6aдyp", aкo aдвoкaтскaтa мyтpичкa oт ЮЗУ нe гo знae. Дъpпaт ли сe кoнцитe нa Стaнислaв? Дъpпaт сe - видяхмe гo в pязкaтa смянa нa oтнoшeниeтo към министpитe нa Рaдeв. Кaдpитe, кoитo пpeдлoжи Стaнислaв oтнaчaлo 6яхa ли всички видни кpaдци и пepaчи нa Тpoйнaтa? Бяхa. Смeняхa ли сe внeзaпнo, всe eднo 6aндa кyклoвoди дъpпaт кoнцитe 6eз синхpoнизaция? Дa. Тa, кoe oт уж кaзaнoтo oт Дoнчeвa нe e вepнo?
Гелосан перчем

2021.09.07 | 00:59

18
Много е лошо когато си селтаче и се чувстваш велик! Ало чалгафон абе вие големи циркаджии ще излезете. Ония ден фъфлата били я заплашвали днеска вече искат да ви купят. Абе това вече бетер турски филм
КГБ

2021.09.07 | 06:01

23
"Турския филм" е отроче на Домуса и компания.Вие си драскайте!
Аа

2021.09.07 | 01:25

22
За какво да лъже? А явно и Мунчо е в кюпа!

2021.09.07 | 01:18

20
По добре вече герберски или на прокопиев от колкото на един прост свален от бтв музикант
вече не може

2021.09.07 | 01:16

19
да ви разпознае гербавите и прокопиевите, ама да ви го тура и на двете прослойки

Добави коментар

Водещи новини