Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари, за да разцепи ПГ на ИТН

  • 05 септември 2021 11:12

  • 14275
  • 16
Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари, за да разцепи ПГ на ИТН
© Булфото (архив)

Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния осигурителен доход, докато начинът, предложен от служебното правителство, не стъпваше върху действителния осигурителен доход.

Това заяви пред БНР Любомир Каримански, председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси и депутат от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". 

Бюджетната комисия определи 370 лева да бъде минималната пенсия

По думите на Любомир Каримански е важно да се подчертае, че средствата са осигурени до края на годината, а за следващата могат да се осигурят от източници в публичния сектор, където могат да бъдат оптимизирани разходите и да се покаже по-висока приходна част. "Концесиите в България са силно подценени като такси, които събира държавата. Фирмата "Дънди прешъс метълс" са добили и изнесли суровина в размер на 12 200 тона злато за повече от 1,2 млрд. лева. Концесионната такса на тази компания е 1%. Защо главна прокуратура не обърна внимание поне на един от докладите на Сметната палата. Ето една възможност за оптимизиране на разходите в публичния сектор, така че да може приходната част да я има", обяви той.

Каримански се обяви за преразглеждане на концесионните договори. "Ние защитаваме интереса на държавата от гледна точка на експлоатиране на природните богатства на страната. Ние трябва да се съобразяваме и с политиката на ЕК за това как и по какъв начин експлоатираме природните си богатства. Нима сме направили всичко възможно да оптимизираме икономиката на страната", попита Каримански.

Актуализацията на държавния бюджет може да бъде приета до 14 септември, смята председателят на бюджетната комисия в НС. 

Тошко Йорданов: Татяна Дончева предлагаше половин милион на хора от ИТН

"Категорично съм за избори 2 в 1, гледайки от страна на финансите това е по-разумният вариант", подчерта председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси. 

Депутатът от ИТН отрече той да е човекът, на когото Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" да е давала пари, за да разцепи парламентарната група, за което разказа пред БНР председателят на ИТН Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г.. Каримански заяви, че не е чувал за такава среща. 

Татяна Дончева за думите Тошко Йорданов: Абсолютни бълнувания

Каримански определи като минимална възможността той да бъде кандидатът на ИТН за управител на БНБ.  "Не се виждам като министър след предстоящите избори, а като депутат - бих искал да съм индивидуалният мажоритарен депутат на хората", каза той.

Филип Епитропов
14275 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2021.09.05 | 15:16

16
Ти незнаеш ли най големия лигхвар в българия си прибира лихвата със хазарт и наеми и всичко тръгва от човека с главницата а монопола му идва след решения на съдия. Същия е случая и с черепа а цялата власт е на държавата е в неизпълнени договри. Бойко Борисов 12 години не приеха ревизионна комисия за неизпълнени договори а оставиха ченгетата да се потчиняват на мафиоти. Бойко Борисов го превзеха пазарните монополи с извън съдебни споразyмения или съдебни такива

2021.09.05 | 14:40

15
Ти незнаеш ли най големия лигхвар в българия си прибира лихвата със хазарт и наеми и всичко тръгва от човека с главницата а монопола му идва след решения на съдия. Същия е случая и с черепа а цялата власт е на държавата е в неизпълнени договри
Ончо

2021.09.05 | 14:18

14
Прочетох коментарите.Явно поръчка ориентирана за тъпаци.Затова смятам да се откажа от ИТН и да гласувам за ГЕРБ или за новата партия за която се говори
ХХХ

2021.09.05 | 13:32

12
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Plamen

2021.09.05 | 14:02

13
si prost beiiiiii
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.05 | 13:27

11
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.05 | 13:23

10
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров
СДС е мафия

2021.09.05 | 11:52

8
от създаването си, но в съвкупление с мутрата Бойко се превърна в заплаха за съществуването на България.

2021.09.05 | 12:23

9
Итн от ден на ден потъват.Излъгахани жестоко.Много са били хлабави.
СДС-ГЕРБ са мафия

2021.09.05 | 11:50

7
От тах само сплетни и заплахи може да се очакват.
Шефът на бюджетната комисия:

2021.09.05 | 11:49

6
"Със сигурност Тиквата е поръчал заплахата срещу Ива Митева.". Това е разкрил, но всички го знаем.
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.05 | 11:44

5
на полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.

Добави коментар

Водещи новини