Зам.-председател на БСП: Опитът за съставяне на кабинет не е предизборна кампания

  • 04 септември 2021 18:22

  • 739
  • 6
Зам.-председател на БСП: Опитът за съставяне на кабинет не е предизборна кампания
© Булфото (архив)

"В политиката няма разочарование, но гражданите могат да се чувстват неудовлетворени от неуспеха в създаването на правителство, което да се справя с кризите в страната", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Атанас Зафиров, зам.-председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по коалиционната политика.

За него партиите на протеста са се оказали партии на подмяната, защото е имало възможност за кабинет с ясен мандат и времеви прозорец, в който да се решат належащи проблеми, а те са отказали това да се случи.

Зафиров подчерта, че не може да се говори за предизборна кампания, когато има стремеж да се направи правителство, това е нормална конституционна и парламентарна практика.

"Когато има необходимост от съставяне на кабинет, за да се спасява България, трябва да се правят компромиси. Трябва да бъдем по-умерени в квалификациите, за да може да се постигне каквото и да е", заяви той по отношение на преговори с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

За новия политически проект със служебни министри социалистът смята, че изказаната позиция за подкрепа от страна на премиера Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен не е била на място, но не може да се говори за преднамереност.

Атанас Зафиров каза още, че не подозира зад такъв проект да стоят определени субекти, най-малкото за това, че такъв проект все още не е факт. А в новата политическа организация той не вижда заплаха за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото идеологията остава, докато новите проекти лесно си заминават.

Зам.-председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е по коалиционната политика заяви, че избори 2 в 1 е удачен вариант на провеждане, като се вземат предвид всички обстоятелства, кризи, аспекти.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
739 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
А, нее

2021.09.05 | 10:27

6
Тц, абсурд :)
катана катана

2021.09.05 | 09:22

5
малку предизборна кампания, многу запазване на поста на Нинова, обаче тя си е и без това, пътник, но ще се присламчи към някоя друга партия, както го направи от СДС в БСП
кой и как

2021.09.04 | 23:52

4
как ще съставиш кабинет с 30 депутати И на мен ми се иска да си купя кола с 200 лв ама не става

2021.09.04 | 20:34

3
ТОЗИ Е МАСОН И ЧОВЕК НА БЕНЧО БЕНЧЕВ ОТ БУРГАС!!! НИЩО СОЦИАЛНО НЯМА В ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БСП!!!
ХХХ

2021.09.04 | 20:08

2
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.04 | 19:58

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини